Naulaa roistot auton kylkeen - Crackdown päivittyy / Uutiset / pelaaja.fi

Naulaa roistot auton kylkeen - Crackdown päivittyy

10.05.2007 // Kirjoittanut: Janne Pyykkönen
13

Xbox 360:n Crackdown-toimintapeli saa piakkoin ennätyksellisen paljon uutta sisältöä Xbox Livestä. Teamxbox-sivusto paljastaa, että tulevaisuuden lainvalvonnasta kertovaan peliin julkaistaan päivitys, ilmainen Free for All -sisältöpaketti ja maksullinen Getting Busy -sisältöpaketti.

Peruspäivitys helpottaa ketteryyspallojen ja stunttirenkaiden etsimistä. Lisäksi vihollisiin lukittumista on paranneltu. Neljä voimatähteä keränneet agentit saavat uuden Ground Strike -hyökkäyksen, joka kaataa vihollisia ja tavaroita paineaallon avulla. Pelin läpi pelanneet ja kaikki 21 rikollispomoa listineet pelaajat voivat nyt resetoida kaupungin jengit ja jatkaa näin rikollisten kurittamista.

Ilmaisen sisältöpaketin suurin uudistus on Keys to the City -pelimoodi. Siinä pelaaja saa käyttöönsä huijaustyökalut, joiden avulla peli muuttuu entistä enemmän vapaaksi leikiksi. Pelaaja voi luoda vapaasti ramppeja, esineitä ja ajoneuvoja ympäri kaupunkia omia stunttitemppujaan varten. Sankarin kykytasoja voi säätää vapaasti, ja pelihahmolle voi antaa lisäksi entistä älyttömämmän supervoiman ja -nopeuden sekä loppumattomat ammukset.

Ilmaispaketin toinen uudistus on ajoneuvojen takavarikoiminen. Pelaaja voi viedä minkä tahansa ajoneuvon Agencyn päämajaan, minkä jälkeen kiesi on aina tarvittaessa saatavilla.

Maksullinen Getting Busy -paketti sisältää puolestaan lisää ajoneuvoja, aseita ja pelimuotoja.

Agency Patrol Buggy hyppii ja kaahaa lähes missä tahansa, ja sen katolle on asennettu konekivääri. Agency Pursuit Vehicle on pelin nopein ajoneuvo. Agency Armored Vehicle on raketinheittimellä varustettu panssaroitu tankki. Näillä ja vanhoilla ajoneuvoilla pääsee kilpailemaan uudessa Street Racing -pelimuodossa, jossa kaahataan kuudella eri reitillä ympäri kaupunkia.

Paketin uusia aseita ovat näkymättömyyslaite, sarjatulta ampuva miniraketinheitin, siviilejä säästävät älykkäät miinat, rikollisia seiniin naulaava harppuunapyssy ja monipiippuinen minigun-konekivääri.

Mukana on myös neljä uutta moninpelikilpailua ja seitsemän uutta achievementia, joista irtoaa yhteensä 350 pelaajapistettä. Kymmenen pistettä irtoaa esimerkiksi naulaamalla viisi kelmiä saman auton kylkeen uudella harppuuna-aseella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OldHorny kuva
OldHorny

Pakko on hankkia tuo maksullinenkin sisältö! On tätä tullut jo vähän aikaa odotettuakin. Pääsee taas kaverin kanssa pelleilemään entistä paremmin. Ja tuo että saa jengit takaisin on mahtava plussa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kymmenen pistettä irtoaa esimerkiksi naulaamalla viisi kelmiä saman auton kylkeen uudella harppuuna-aseella."

Äkkiä! Soittakaa Jaskalle!

Ja tosiaan tuo kartan resetointi tulee tarpeeseen. Meinas päästä suoni katkeka, kun tajusin ettei peliä voi läpäistä omalla tilillä kuin kerran. Tyytynen maksuttomaan sisältöön... -Niilomaan

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaboom! =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.xboxyde.com/news_4310_en.html

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

Tässä on malliesimerkki siitä, kuinka pelin ikää saa pidennettyä ladattavalla sisällöllä ja uusilla achievementeillä.

Eikä maksullinenkaan lisäsisältö kuulosta ylihintaiselta (800pts) sisältöönsä nähden, varsinkin kun co-opia varten riittää että hostilla on paketti ostettuna.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Crackdown on antanut niin paljon vastinetta rahalle, että niin maksulliset kuin maksuttomatkin päivityspaketit tulee hankittua Halo3b-ownagepwnage -modin ohella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

WTF, ilmasta lisäsisältöä :D
Vois boxin ostaakkin Crackdownin takia... Tai ei...
Riippuu mitä muuta sisältöä on tulossa

Käyttäjän jimi kuva
jimi

loistava uutinen :)
näin tän ensin jossain härösivustolla ja luulin vitsiksi ja kettuiluksi.

Käyttäjän Nazza kuva
Nazza

Täysin samoilla linjoilla tiongin kanssa. Tekisivätpä muutkin näin, rispektit menee kyllä tekijätiimille!

Käyttäjän halofani kuva
halofani

Hitsi.Pitää ladata kun on tuo peli jonka sain eilen gears of war,langallisen ohjaimen ja xbox360 premium pelikonsolin mukana kun isoveli kävi ostamassa giganttissa.Crackdown on todella hyvä peli.Pitäs keksii keino liittä xbox360 konsolin nettiin kun verkko johto ei yletty modemiin.Mutta mielenkiintoinen päivitys.

Nostoja