Ensimmäinen varsinainen näyttelijä on saatu kiinnitettyä Pokémon-elokuva Detective Pikachuun. Mukaan projektiin on liittynyt läpimurtoaan viime aikoina tehnyt Justice Smith, jonka aiempiin töihin lukeutuvat The Get Down -televisiosarja ja Paper Towns -elokuva.

Varmaa ei ole vielä ole, millaisen pääroolin Smith on elokuvassa saamassa. Tarkoituksena sen on kuitenkin olla oikean elämän ihmisiä ja animaatiota yhdistävä kertomus. Ainakin alustavasti on ollut siis helppo olettaa, että Smith toimisi rikoksia ratkovan etsivä-Pikachun jonkinlaisena ihmisapurina.

Elokuvan nimikkosankarin on senkin vielä määrä toki puhua. Arvailut ovatkin olleet kovat sen suhteen, kelle rooli vielä oikein annetaan.

Detective Pikachu on jo aiemmin ollut 3DS:llä pelattava seikkailupeli, mutta ainakaan toistaiseksi sitä ei ole julkaistu ollenkaan Japanin ulkopuolella. Elokuvaa tekee nimenomaan yhdysvaltalainen Legendary Pictures. Ohjaajaksi sille on kiinnitetty Goosebumpsin ja Hain tarinan tehnyt Rob Letterman, kun käsikirjoitusta ovat hoitaneet Gravity Falls -luoja Alex Hirsch ja Marvel-elokuvien parissa häärännyt Nicole Perlman.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa