Näyttääkö tutulta? DiRT Rallyn päivitys vie pelaajat eksoottiseen Suomeen / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttääkö tutulta? DiRT Rallyn päivitys vie pelaajat eksoottiseen Suomeen

1.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Näyttääkö tutulta? DiRT Rallyn päivitys vie pelaajat eksoottiseen Suomeen

Dirt Rally matkaa rallikansan keskuuteen uudella Flying Finland -sisältöpäivityksellään.

Huhtikuussa Steamin Early Access -ohjelmassa julkaistu Codemastersin Dirt Rally on saanut kaikkiaan 12 uutta erikoiskoetta tuoreessa päivityksessä. Jämsän lähistölle sijoittuvien vauhdikkaiden pikapätkien ohella Dirt Rallyn pelaajat pääsevät käsiksi myös kahteen uuteen autoon Subaru Impreza 2001:n ja Ford Focus RS Rally 2001:n muodossa. Suomi-sisältöön ja uusiin autoihin voi tutustua sekä oheisten kuvien että videon kautta.

Uuden sisällön ohella Dirt Rallyn päivityksen lupaillaan parantavan autojen ohjattavuutta sekä korjaavan joukon peliä vaivanneita ongelmia. Dirt Rallyn on määrä saada virallinen julkaisunsa vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Uulala! Tämä tästä onkin puuttunut. Kohta mennään hieman kahvassa.

Käyttäjän zadfa kuva
zadfa

Hienoa! Kyllähän tuota on odotettu. Jotenkin nämä pelit vaan tyrehtyvät siihen, että ei ole tarpeeksi erilaisia autoja eri aikakausilta. 60-luvun luokassa vain kaksi autoa.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Dirt Rally on kyllä huippu hyvä rallipeli. Vaikka peli on vasta early access, löytyy siitä jo nyt ihan mukavasti sisältöä. Peli pääsee kunnolla oikeuksiinsa kuitenkin vain hyvän ratin ja polkimien kanssa.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hyvältä näyttää.

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

On kyllä pikaisen testin pohjalta saatu hyvin luotua Suomirallin fiilis ratoihin. Harmi, että kartanlukija on aikamoinen sössöttäjä. Etenkin Suomen nopeilla EK:lla lipsahtelee liian paljon nuotteja ohi vain siksi, että lukija ei oikein osaa sanoa selvästi useita sanoja nopealla tahdilla.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Videoiden perusteella värimaailma on jotenkin tosi outo ja muistuttaa enemmän jotain Battlefieldiä kuin oikeaa maailmaa. Ehkä se Suomi-fiilis välittyisi paremmin jos pääsisi itse pelaamaan, mutta näin sivustakatsojanan roolista käsin nuo kartat eivät juuri Suomea muistuta.