Näyttävä 2D-mätkintäsarja BlazBlue palaa pc:lle maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävä 2D-mätkintäsarja BlazBlue palaa pc:lle maaliskuussa

15.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Taistelupelisarja BlazBluen toistaiseksi uusin osa BlazBlue: Chrono Phantasma Extend on hiljalleen tuomassa näyttävää toimintaansa myös pc-puolelle. 2. maaliskuuta peli on ilmaantumassa myyntiin Steam-kauppapaikalle, jossa sen julkaisee pelisarjan aikaisempiakin pc-versioita jaellut korealaisfirma H2 Interactive.

Aiemmin jo kolikkopelihalleissa ja konsoleilla nähty Extend on ehostettu versio kolmannesta BlazBlue-sarjan pääosasta, jota ei ole aiemmin saatukaan vielä pc:lle asti. Extend monipuolistaa niin pelin järjestelmä- kuin tarinatarjontaakin ja kasvattaapa se pelisarjan hahmotarjontaa myös kahdella uudella taistelijalla. Extendissa pelaamaan päästäänkin kaikkiaan 28 erilaisella taistelijalla.

Steamissa Extend julkaistaan muutaman digitaalisen erikoisherkun kera. Vaikka pelin hintatiedoista ei vielä varmuutta olekaan, voivat sen ostajat odottaa pääsevänsä vielä käsiksi muun muassa 12 kappaleesta koostuvaan erikoisääniraitaan sekä muutamaan ylimääräiseen pelissä hyödynnettävään järjestelmä-ääneen.

Ohessa traileri BlazBlue: Chrono Phantasman konsoliversioista.

Lähde: H2 Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.