Korealainen pelinkehittäjä Npixel on paljastanut näyttävin elkein uuden massiiviroolipelinsä Chrono Odysseyn. Unreal Engine 4 -pelimoottorin varassa tehty verkkopeli on työn alla konsoleille, pc:lle ja mobiililaitteille vuotta 2022 ajatellen, joskin testaajien käsiin sitä tavoitellaan ensi vuodeksi.

Ensitrailerilla ei nähdä vielä pelikuvaa, vaan keskitytään enemmän pelimaailman ja teemojen esittelemiseen. Tavoitteena Npixelillä olisi tarjota koluttavaksi mittava maailma, joka vetää puoleensa niin mukaansatempaavilla tarinoillaan kuin näyttävällä ulkoasullaan. Varsinaisen pelaamisen yhteydessä hyödyksi päästään käyttämään ”uniikkia” ammattijärjestelmää, ”ajan ja avaruuden ylittäviä” pelialueita, satunnaisia luolastoja, suuria maailmojen välisiä tapahtumia ja tietysti menevää toimintaa.

Chrono Odysseyn musiikkia on pestattu mukaan säveltämään muun muassa Overwatchin, Resident Evil 7:n ja Bloodbornen parissa työskennellyt Cris Velasco. Kehitystä vetää Npixelin toimitusjohtaja Spike Bong-gun Bae, jonka aiempia luomuksia edustava DK Online sekä Seven Knights.

Suurta määrä Chrono Odysseyta esittelevää konseptitaidetta voi silmäillä jo sen kotisivuilla.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa