Näyttävä kamppailu jatkuu aina ensi vuoteen – Granblue Fantasy: Versuksen tulevaisuus hahmottui / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävä kamppailu jatkuu aina ensi vuoteen – Granblue Fantasy: Versuksen tulevaisuus hahmottui

9.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Granblue Fantasy, Granblue Fantasy: Versus, taistelu, Ark System Works, Cygames, DLC

Alkuvuoden taistelupelitapaus Granblue Fantasy: Versus jatkaa yhä porskuttamista uuden sisällön merkeissä.

Nyt sunnuntaina peli päivittyi versioon 1.40 ja saa sen myötä viisi ilmaista lisäepisodia osaksi RPG-tilaansa. Varustepuolta on sitäkin laajennettu ja ylipäätänsä mukaan saatu joukko erinäisiä teknisiä viilauksia. Yksityiskohtaisen listan muutoksista löytää pelin kotisivuilta.

Päivitys pohjustaa myös muutamia Granblue Fantasy: Versukseen matkalla olevia erikoistapahtumia. Näistä ensimmäinen on 17.-22. elokuuta koluttavaksi saapuva Boss Battle Time Attack, jossa piestään tilan nimen mukaisesti RPG-tilan pomoja mahdollisimman tehokkaasti. Syyskuun 4-.6. päivä päästään puolestaan Blitz-tapahtuman makuun, jolloin verkkokamppailuista voi tienata joukon erikoispalkintoja.

Kokonaan uusi sisältökausi starttaa vuorostaan 24. syyskuuta. Tasapainotusten ja verkkopeliviilausten ohella se tarkoittaa pelin toisen Character Pass -kausikortin saapumista myyntiin. Character Pass 2 lupaa peliin kuusi lisähahmoa, joista ensimmäinen on heti syyskuussa ilmestyvä Belial. Tätä seuraa lokakuussa vielä Cagliostro, kun taas seuraavat hahmot nähdään joulukuussa, alkuvuodesta 2021, keväällä 2021 ja alkukesästä 2021.

Ilmaisten lisäepisodien saaminen jatkuu sekin vielä alkuvuodesta 2021. Aikeena Arc System Worksilla ja Cygamesilla olisi vielä myös laajentaa peliä ajan myötä vielä niin tuoreilla asekuoseilla kuin lisäkentällä.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja