Näyttävä viikinkieepos The Banner Saga sai päätöspäivänsä

The Banner Sagan on tullut aika päättyä heinäkuussa. Tuolloin trilogia paketoidaan konsoleilla samalla fyysiseen kokoelmaan.

13.4.2018 05:36

Pelitrilogia The Banner Saga saapuu päätökseensä pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella 24. heinäkuuta. Julkaisija Versus Evil on vahvistanut tuovansa ulos tuolloin Stoic Studion The Banner Saga 3:n, jossa tarjolla on jälleen kerran niin taktisia vuoropohjaisia taisteluita kuin kiperää päätöksien tekemistä. 

Euroopassa heinäkuun 27. päivä julkaisunsa näkee konsoleilla myös fyysinen The Banner Saga Trilogy: Bonus Edition -paketti. Nimensä mukaisesti se sisältää sarjan kolme osaa ja tarjoaa lisukkeena vielä päälle Best of -ääniraidan, minitaidekirjan, julisteen ja pelin sisäisen Horn of Lichbaen -tavaran. Pakettia jakelee 505 Games.

Edellä mainittujen alustojen lisäksi The Banner Saga on tulossa ajan myötä vielä Switchillekin ja mobiilialustoille. Näitä julkaisuajankohtia joudutaan kuitenkin odottelemaan vielä tovi.

Päivitys: Kehittäjä Stoic on vahvistanut, että The Banner Saga 3 saadaan ulos Switchille samana päivänä muiden ensimmäisten alustojen kanssa, Sarjan muiden osien pitäisi myös saapua Switchille vielä ennen kolmososaa.

Lisää luettavaa