Näyttävää moninpeli-Tetristä yhä useammille! Tetris Effect: Connected päivättiin lisäalustoille

Uusi sisältö tuodaan ilmaiseksi alkuperäisen version omistajille.

16.7.2021 12:16

Kiitosta keränneen Tetris Effectin laajempi moninpelituella varustettu Connected-versio tuodaan loppukesästä saatavilla viimein aina vain useammille alustoille.

Yhä useampi pelaaja pääsee käsiksi Tetris Effect: Connectediin  tarkalleen ottaen 18. elokuuta, jolloin se suuntaa samanaikaisesti niin PlayStation 4:lle, Oculus Questille kuin Epic Games Store- ja Steam-kauppapaikoille. Tähän asti Connected-versio on ollut saatavilla vain Xboxeille ja Microsoft Storen pc-asiakkaille, jotka pääsivät uusittuun pakettiin käsiksi aiemmin syksyllä.

Mikäli alkuperäisen Tetris Effectin omistaa jo ennestään PS4:lle, Oculukselle tai Epic Games Storen kautta, saa Connected-sisällön itselleen ilmaiseksi. Lisäetuina 18. päivä saapuva päivitys lisää peliin kaikilla alustoilla myös uusia hitaampia nopeusvaihtoehtoja muutamiin pelitiloihin sekä katselumahdollisuuden verkossa pelattaviin ystävyysotteluihin.

Cross-playta tuetaan sitäkin. Tetris Effect: Connectedin moninpeliä pääsevät pelaamaan keskenään siis kaikki alustasta riippumatta.

Ohessa Tetris Effect: Connectedin julkistustraileri vuoden takaa.

Lisää luettavaa