Näyttävää mönkijärallia PS3:lla ja Xbox 360:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävää mönkijärallia PS3:lla ja Xbox 360:llä

30.05.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
28

Disney julkaisee tämän vuoden lopulla Pure-nimisen kilpa-autoilun, jossa kuoppaista maastoa uhmataan mönkijöillä. PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle julkaistava mönkijäralli näyttää kuvien perusteella melkoisen upealta. Peliä voi odotella kauppojen hyllyille tämän vuoden lopulla.

Ohessa kuvia Puresta:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hienoja kuvia

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Heinon näköisiä maisemia ainakin :D Tästä voi tulla ihan hyvä peli varsinkin jos tähän saadaan hyvä moninpeli sillä olisi siistiä ajaa kisoja vaikka parinkymmenen ihmisen voimin.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Komian näköistä. XO:n puolella peli saattaa onnistua, mutta PS3:n puolella MS2 syö varmasti myyntilukuja vaikka hieman erilaisista peleistä onkin kyse.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Disney? No ihan hyvän näkösiä kuvia, mutta odotan enemmän videopätkää, josta näkee vähän pelikuvaa ja muuta semmosta. Kivoja kuvia kuitenkin.

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Todella näyttäviä kuvia. Mukavan tarkkoja ja pehmeitä vaatteet, tekstuurit ja mönkijät ovat onnistuneita. Disney selkeästi panostanut näyttävyyteen. Tässä on sitä jotain. Grafiikka on minusta tuossa nyt sellaista että paremmaksi ei tarvitse pistää. Moni muu peli saisi ottaa opikseen, muissa kun on niitä huono-tekstuurisia muoviukkoja jo liikaa..

Käyttäjän Riderwall kuva
Riderwall

Näyttävää mönkijärallia tosiaankin. Mutta jääkös se sitten sihen?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Juu, hienon näköistä on. Mutta ihmetyttää vaan kun (ainakin) nämä autopelit ovat kaikki niin samanlaisia, että miten niiden hinnat voivat olla näin korkeat? Luulisi että olisi enemmän hintakilpailua.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Komeat on kyllä kovat.Ottaa selvästi vaikutteita Motorstormista, tällä kertaa vain hieman vihreämmät maisemat.Toivottavasti ei tule mitään kopiota Motorstormista kuitenkaan.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Oikein näyttävää menoa. Toivottavasti muut osa-alueet ovat myös kunnossa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Voisin lyödä vetoa ettei pyöri lähellekään noin hyvän näköisenä 60fps tai edes 30. Itse pelikin vaikuttaisi hieman tylsältä(mönkijät meinaan, miksei crossipyörät joilla meno on oikeassakin elämässä paljon vauhdikkaampaa)