Näyttävää roolipelaamista Wii U:lla - pelikuvaa Xenoblade Chronicles X:stä / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävää roolipelaamista Wii U:lla - pelikuvaa Xenoblade Chronicles X:stä

14.01.2015 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12

Wii U:n tulevasta jättiroolipelistä julkaistiin uutta pelikuvaa. Monolith Softin ja Nintendon yhteistyöprojekti Xenoblade Chronicles X on herättänyt entuudestaan paljon ihastusta, ja uusin silmäys saatiin tämänpäiväisessä Nintendo Direct -verkkolähetyksessä uuden trailerin muodossa.

Lähetyksessä vahvistettiin uudelleen, että japanilaisroolipeli julkaistaan vielä tämän vuoden puolella Euroopassa. Tarkkaa julkaisupäivää ei vielä kerrottu, mutta kotimaassaan Japanissa Xenoblade Chronicles X ilmestyy huhtikuun 29. päivä.

Trailerin voi katsastaa ohesta.

Wii U -seikkailun trailerin lisäksi Nintendo vahvisti, että 3DS:lle saapuva Xenoblades Chronicles 3D julkaistaan Euroopassa 2. huhtikuuta. Peli kuitenkin toimii vain New 3DS -taskukonsolilla, joka myös sai tänään virallisen julkaisupäivänsä. Kyseessä on 3DS-käännös alkuperäiselle Wiille julkaistusta Xenoblade Chronicles -pelistä.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

AH, AH! Tämäpä on oman odotuslistani kärkisijalla tällä hetkellä.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

GOTY

Käyttäjän Narastel kuva
Narastel

En Wii U ta omista, mutta tämä peli kyllä herättää suurta mielenkiintoa (tulee mieleen FF12 aineissa). Ainoa asia mistä voisin vähän mutista on, että nuo pelihahmot näyttävät kyllä kaikilla mittapuilla ihan kamalilta. Örmelöt tosin ovat tosi komeita.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus

Japanissa Xenoblade Chronicles X ilmestyy huhtikuun 29. päivä.

Huh, aikaisemmin kuin osasin odottaa. Vipinää lokalisointiin!

Muuten peli näyttää kaikin puolin varsin hyvältä, mutta hahmot melkoisia puupökkelöitä.

Käyttäjän Riimani kuva
Riimani

No huh huh!! Näyttää kyllä mahtavalta! Paljon paremmalta kuin FF15!!

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Ihan hienolta kyllä näyttää. Mutta saas nähdä tuleeko tämä milloin hankittua vai tuleeko ollenkaan. Edellisosa oli sen verran ristiriitainen kokemus ja pettymys kaikkineen pikkuvikoineen. Toivottavasti ei olisi pituudeltaan yhtä puuduttavan pitkä kuin eka xenoblade chronicles. Journalia, tappelusysteemiä ja sivutehtäviä (hieman) paremmaksi niin pitäisi kelvata.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Haluaa. Tämän. Heti. Mutta olen myös valmis odottelemaan tiettyyn rajaan asti, kunhan ilmestyy Euroopassa ennen joulua, niin kaikki hyvin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Todella upean näköinen maailma tässä tekeleessä!

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Massiivisen näköinen ja komia on peli. Hahmot eivät näytä kummoisilta, mutta mechoilla voisi kyllä tuossa maailmassa lennellä.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

On muuten todella upean näköinen.