Näyttävästä Kingdom Hearts III:sta herkullisen värikästä uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävästä Kingdom Hearts III:sta herkullisen värikästä uutta pelikuvaa

19.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
1
Näyttävästä Kingdom Hearts III:sta herkullisen värikästä uutta pelikuvaa

Lähes ikuisuusprojektiksi venähtäneestä Kingdom Hearts III:sta on saatu jälleen kutkuttava maistiainen.

Square Enixin juuri ilmoille täräyttämä traileri ensi vuonna ilmestyvää Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue -kokoelmaa varten sisältää kätkettyjä herkkuja. Viisiminuuttisen trailerin viimeinen kolmannes sisältää upouutta pelikuvaa hartaasti odotetusta Kingdom Hearts III:sta, joka hellii verkkokalvoja värikkäine maisemineen ja räjähtävine toimintakohtauksineen.

Trailerin Kingdom Hearts III -osio keskittyy puhtaasti vihollisten pätkintään, mutta kiinnostavaa katseltavaa riittää silti. Päähahmo Soran kimaltelevista erikoishyökkäyksistä ehkä mielenkiintoisin on videolla nähtävä Shooting Ride -niminen Attraction Flow -liike, joka antaa pelaajan ammuskella vihulaisia sydämensä kyllyydestä huvipuistohenkisen tykkivaunun suojista. Hektinen meno viihdyttää jo videoruudulla, joten antoisia hetkiä nopeatempoisen taistelun parissa lienee luvassa pelin lopulta ilmestyessä.

Trailerin voi katsoa kokonaisuudessaan alta. Kingdom Hearts III -materiaali alkaa suurinpiirtein kohdasta 3:38.

PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle kehiteltävä Kingdom Hearts III ei ole vielä saanut julkaisupäivää, mutta 2.8:aa odotellaan PS4:lle ensi vuoden puolella. Paketista voi lukea lisää täältä.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Graafisesti ei välttämättä PS4 kärkitasoa, mutta JRPG:eistä Squaren pelit on aina siellä käressä. Värikästä ja ennenkaikkea siistiä jälkeä. Ei mitään suttuista konsolisukupolven tai parinkin takaista laatua, kuten monet muut studiot käyttää. Odotan kyllä innolla.