Näyttävyydellään hurmannut Cuphead saa oman Netflix-animaatiosarjansa / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttävyydellään hurmannut Cuphead saa oman Netflix-animaatiosarjansa

9.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Neljän miljoonan kappaleen myynteihin yltänyt Cuphead jatkaa elämäänsä myös vielä pelien ulkopuolella. Netflix, Studio MDHR sekä King Features Syndicate ovat ilmoittaneet, että työn alla on parhaillaan The Cuphead Show! -niminen animaatiosarja.

Alkuperäisen pelin tavoin The Cuphead Show'ta tähdittävät veljekset Cuphead ja Mugman näiden seikkaillessa Inkwell-saaristossa 1930-luvun Fleischer-piirrettyjen innoittamien animaatioiden voimin. Genreltään sarjan kerrotaan edustavan hahmovetoista komediaa.

Studio MDHR:n perustajat Chad ja Jared Moldenhauer toimivat sarjan vastaavina tuottajina. Mukana sarjaa on yhtälailla tuottamassa Emmy- ja Annie-palkittu Dave Wasson, joka on ollut tekemässä esimerkiksi uusimpia Mikki Hiiri -piirrettyjä.

Lähde: Netflix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Dave Wassonin Aku ja Mikki lyhäri oli ainakin hyvä kun nopeasti katsoin yhden! En tiedä oliko tuo nyt sitten niitä "uusimpia Mikki Hiiri -piirrettyjä" vai ei.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

... ja niin ympyrä sulkeutuu. Loistavaa, että vielä nykyäänkin tehdään piirrosanimaatioita, vaikka niiden tekeminen maksaakin niin miestyötunneissa kuin rahassa.