Näyttelijä ja ohjaaja vahvistavat: Silent Hills on kuopattu (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttelijä ja ohjaaja vahvistavat: Silent Hills on kuopattu (päivitetty)

27.04.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
18

Päivitys kello 18.31: Konami itse on vahvistanut, että Silent Hills on tosiaan peruttu. Yhtiö kuitenkin lupaa, ettei Silent Hill -pelisarja ole vielä kuollut.

Alkuperäinen uutinen: Konamin Silent Hills -kauhuseikkailupelin kehittäminen on lopetettu, peliin kiinnitetyt lähteet kertovat.

Silent Hillsin parissa työskennelleen ohjaaja Guillermo del Toron kerrotaan todenneen viikonloppuna San Fransiscossa järjestetyssä tapatumassa, ettei Silent Hills tule toteutumaan. Paikalla ollut valokuvaaja Matt Hackney kertoi ensin Twitterissä del Toron kommentista ja julkaisi sittemmin myös nauhoituksen tilanteesta:

Myös pelin pelattavassa P.T.-demossa näkyvästi esillä ollut Norman Reedus on kommentoinut Twitterissä Silent Hillsin kohtaloa. Reedus kertoo odottaneensa kovasti Silent Hillsiä ja toivoo sen palaavan vielä tuotantoon tulevaisuudessa.

Silent Hillsin synkästä kohtalosta saatiin vihiä jo aikiasemmin viikonlopun aikana, kun Konami vahvisti vetävänsä P.T.:n pois PlayStation Storesta. Pelin kohtalo on ollut vaakalaudalla Konamin ja veteraanikehittäjä Hideo Kojiman välirikon tultua julkisuuteen, ja nyt näyttääkin, ettei uuden Silent Hill -pelin odotus pääty lähiaikoina.

Lähde: Twitter, 2

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Jaa, no ei sitten. Olishan tuo kokoversiokin kelvannu kun kerran demonkin väänsivät.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Muistaakseni del Toro oli kehittämässä myös Insane-nimistä kauhupeliä, josta myöskään ei koskaan kuulunut sen enempää. Ymmärtäähän sen, kiirettä pitää elokuvia ohjatessa...

Käyttäjän Tompsoni kuva
Tompsoni

Itku :( En muista koska viimeksi olisin odottanut jotain peliä näin paljon. Nykykauhu on vaan joko verellä mässäilyä, tai halpaa jumpscarea. P.T. lupaili kunnon psykologista kauhukokemusta, mitä olen kaivannut. Ei sitten perkele.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Joo, ei väkisin. Pelin promoaminen olikin ehditty viedä jo niin mielenkiintoisille urille, että tämä kyllä tuli isona pettymyksenä. Tuleeko seuraavasta Silent Hill-nimikkeellä varustetusta pelistä sitten keskinkertainen pläjäys kuten parista viimeisimmästä? Ei ollut Team Silentin tekosia tämä, mutta projekti vaikutti kuitenkin lupaavalta.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Vetipä kyllä hiljaiseksi. En muista koska olisin jotakin tekelettä näin innolla odottanut; sain jopa muutamat kauhupelejä normaalisti vieroksuvat ystäväni kiinnostumaan pelistä. Hmph.

Hopefully we'll see in the future!

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Tämä taisi nyt olla se lopullinen vahvistus siihen, että Hideo Kojima on todella jättämässä Konamin joulukuun jälkeen. Sen verran vahvasti miehen ympärillä Silent Hills pyöri.

Saa nähdä, mikä on Konamin virallinen kanta tähän... kuoppaako tosiaan koko projektin vai yrittääkö tehdä pelin ilman Kojimaa, Reedusta ja del Toroa?

Käyttäjän Slipoveri kuva
Slipoveri
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

Tämä taisi nyt olla se lopullinen vahvistus siihen, että Hideo Kojima on todella jättämässä Konamin joulukuun jälkeen. Sen verran vahvasti miehen ympärillä Silent Hills pyöri.

Saa nähdä, mikä on Konamin virallinen kanta tähän... kuoppaako tosiaan koko projektin vai yrittääkö tehdä pelin ilman Kojimaa, Reedusta ja del Toroa?

Olisi aika mielenkiintonen ratkasu Konamilta, koska kaikilla olisi pohja-ajatuksena P.T. Pettymys on kyllä suuri..

Käyttäjän tiger80 kuva
tiger80

Itseäni ei niin haittaa, vaikka peli peruttaisiinkin. Tosin, syynä voi olla myös että en ole ainoatakaan aikaisempaa Silent Hilliä pelannut, niin ei oikein innostunut.

Käyttäjän TmuHD kuva
TmuHD

Täälläkin odoteltii muutaman kaverin kanssa innolla, että päästäisiin porukalla säikkymään ja pelaamaan. Vaikutti super mielenkiintoselta ja ikinä en ole kauhupeliän ystävä ollut, mutta Silent Hills ois ollu varma hankinta.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Voi rähmä! Mielenkiinnolla odottelin myös peliä. Silent hill on ehdottomasti paras kauhupelisarja.

Nostoja