Näyttelijä Lindsay Lohanin kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu Grand Theft Auto -julkaisijaa vastaan päättyi / Uutiset / pelaaja.fi

Näyttelijä Lindsay Lohanin kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu Grand Theft Auto -julkaisijaa vastaan päättyi

2.09.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
3
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V julkaistiin ensimmäistä kertaa kolmisen vuotta takaperin. Tuolloin lukuisissa kohuissa ryvettynyt Lindsay Lohan löysi pelistä hieman itseään muistuttavan hahmon. Tuloksena oli kaksi vuotta kestänyt oikeustaistelu, joka eteni aina korkeimpaan oikeuteen saakka. Nyt kamppailu on saatu päätökseensä – julkaisija Take-Two Interactiven ja kehittäjä Rockstar Gamesin eduksi.

Korkeimman oikeuden tuomarin mukaan Grand Theft Auto V:ssä vilahdellut Lacey Jonas ei ole Lindsay Lohanin virtuaalinen versio. Oikeuden päätöksessä mainitaan pelin uniikin tarinan, hahmojen, dialogin ja ympäristöjen olevan luettavissa täysin fiktioksi ja satiiriksi oikeasta elämästä. Myöskään Lohanin nimeä ei koskaan mainittu pelin sisällä.

Julkaisija Take-Two onkin kutsunut haastetta ainoastaan Lohanin julkisuustempuksi. Orastava näyttelijätär ei ole onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta nousemaan Hollywoodin tähtikatraan joukkoon viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Grand Theft Auto V julkaistiin Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla vuonna 2013. Sittemmin peli on vilahdellut listojen kärjessä myös PC:llä, Xbox Onella ja PlayStation 4:llä, myyntilukujen huidellessa useissa kymmenissä miljoonissa.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lateralpole kuva
lateralpole

Ei voi olla LL koska tuolla kuvitteellisella naisella on muodot. Katsokaas joskus LL:n ahteria, kuin pojalla.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

No vihdoinkin.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Mahtanu upota rahaa tuohon turhaan oikeudenkäyntiin?

Nostoja