Need for Speed Carbon / Uutiset / pelaaja.fi

Need for Speed Carbon

22.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
333

Kolme edeltävän joulun myydyimmäksi peliksi nousi Electronic Artsin Need for Speed -sarjan peli. Täksi jouluksi on luvassa uusi osa menestyssarjaan. Se nimi on nimeltä Carbon. Peliä työstää EA Black Box, joka on kehittänyt aikaisemmat Underground- ja Most Wanted -pelit.

Carbonissa on enemmän kyse joukkupelaamisesta kuin sooloilusta. Pelaajan on otettava fiktiivinen kaupunki hallintaansa alue kerrallaan. Se tapahtuu hurjastelemalla voittoon erilaisissa kisoissa.

Yksin ei tällä kertaa joudu hommaa tekemään, vaan pelaajalla on ryhmä kuskeja. Tiimin jäsenten kykyjä voi kehittää ja jokaisella kuskilla on oma roolinsa. Näistä emme vielä tiedä kuin nimet, mutta ne antavat jo osviittaa siitä millaista apua tiimin jäsenet tuovat. Jäseniä kuvaillaan seuraavilla sanoilla: Blocker (todennäköisesti blokkaa muita kilpailijoita), pathfinder (kenties auttaa parhaimman reitin löytämisessä), drafter (peesaaja tai kenties värvääjä...?), fabricator (rakentaa kenties uusia osia?), mechanic (tuunaa autoa?) ja fixer (korjaa romuttuneet autot).

Erilaisia autoja on luvassa yli 50 kappaletta kolmessa luokassa. Mukana on ainakin muskeliautoja, superautoja ja tuunattuja kiesejä. Autoja voi tietenkin kustomoida mielensä mukaan. Tähän tarjotaan uusta AutoSculpt-ominaisuus, jonka kautta pelaajat voivat itse muotoilla tiettyjä autonsa osia kuin Tiger Woodsin pärstää miehen nimikkopelissä.

Master_000013_lite.jpg

Ajoympäristönä ovat jälleen urbaanit öiset kadut, mutta uuttakin on. Nyt päästään kilpailemaan vaarallisissa kanjoniympäristöissä, joissa yksikin moka voi aiheuttaa lentomatkan parinsadan metrin syvyiseen rotkoon. Jos visuaalinen toteutus tällä osa-alueelle toimii, voi kanjonikisoista tulla hyvinkin jännittäviä.

Pelaaja pääsee tyyppaamaan Need for Speed Carbonia heinäkuun puolessa välissä, joten kannattaa tsekkailla pelaajalehti.comia, jonne on tulossa raporttia muistakin EA:n syksyn peleistä.

Lataa uusi tunnelmarikas traileri Need for Speed Carbonista tästä (53mb, QT).

Need for Speed Carbon julkaistaan marraskuussa PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wiille sekä PlayStation 2:lle, Xboxille, GameCubelle, DS:lle, GBA:lle, PSP:lle ja mobiilialustoille. Huh.

Master_000009_lite.jpgMaster_000024r_lite.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuvista päätellen peli ei ole niinkuin MW. -Onneksi! Carbonin olisi parasta muistuttaa enemmän ekoja Need For Speedejä jos EA haluaa pelin minun hyllylleni.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

The Need for Speed on paras, NFS2 ihan ok-tasoa, NFS3: Hot Pursuit oli ihan hauska ja lopuista en sanokaan mitään... :p

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Ihan näpsäkän näköistä menoa ainakin kuvien perusteella. Viime NFS oli pienoinen pettymys mutta ok peli kuitenkin. Toivottavasti kyseinen peli omaa enemmän vaihtelua kuin viime Nsf:Mw

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Hyi saatana.

Siinä taas tämän pelin arvostelu kauniissa paketissa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kiinnostaa jonkin verran. Most wanted on mielestäni huonoin PS2:lle ilmestynyt NFS.

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Vähän vaikea tuon trailerin perusteella sanoa mitään tuosta pelistä, muutakun, etä grafiikka näytti ihan hyvältä, vaikka ei se mitää huippuihmeellistä ollutkaan.

Toivotaan, että parannusta edellisiin osiin/uusia ominaisuuksia tullaan näkemään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan hyvältähän toi näytti

Käyttäjän Survivor kuva
Survivor

Jos tuo joukkuepelaaminen onnistuu hyvin ja jos peliin tulee riittävästi uudistuksia, niin peli voisi olla hyväkin.

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Saas nähdä, tää voi olla ihan tiukka, jos tätä on nyt varta vasten rakennettu next-gen -koneille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin, ja miten peli onnistutaan tekemään käsikonsoleille. Varsinkin PSP:n MW on täys floppi!

Nostoja