Need for Speed -sarja innostui välivuosista – seuraava pääsarjan osa ulos vasta 2017 / Uutiset / pelaaja.fi

Need for Speed -sarja innostui välivuosista – seuraava pääsarjan osa ulos vasta 2017

10.05.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Need for Speedin aika vuosittaisena pelisarjana näyttää tulleen tosiaan päätökseensä. Pelisarjaa hallinnoivan Ghost Gamesin tuore blogikirjoitus vahvistaa, että uusi suuren mittaluokan Need for Speed -peli on parhaillaan valmisteilla, mutta sitä ei tulla näkemään ennen ensi vuotta.

Viimeksi Need for Speed -sarja oli tauolla vuonna 2014, kun Ghost Games ja EA päättivät pitää välivuoden Need for Speed Rivalsin jälkeen. Päätös oli noihin aikoihin merkittävä, sillä ennen sitä Need for Speed -sarjan pääosia oltiin tuotu ulos vuosittain noin 12 vuoden ajan.

Viimeisin kauppoihin saatu Need for Speed -sarjan osa on ollut viime marraskuussa alunperin julkaistu ihan vain Need for Speediksi nimetty ajokokemus, jonka väitettiin olleen eräänlainen uudelleenlämmittely sarjalle. Ghost Gamesin aikeena on tukea peliä vielä tänä vuonna yhdellä kilpailulliseen moninpeluuseen keskittyvällä sisältöpäivityksellä, minkä jälkeen se keskittyy lähinnä tarjoamaan pelin faneille pelattavaa erilaisia pelin sisäisiä yhteisötapahtumia järjestelmällä.

Kiinnostuneille Ghost Games on julkaissut nyt tiistaina myös kasan käyttäjäädataa siitä, mitä kaikkea pelaajat ovatkaan uusimmassa Need for Speedissa saaneet viimeisten kuukausien aikana aikaiseksi. Esimerkiksi autojen kustomoinnin parissa Ghost Games kertoo pelaajien kuluttaneen pelissä yhteensä 16 miljoonaa tuntia.

Lähde: Need for Speed (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvä. Olisi muuten tullut tänä vuonna kaksi peliä.

Nostoja