Need for Speed Heat on virallista – avoin katukaahailu palaa syksyllä / Uutiset / pelaaja.fi

Need for Speed Heat on virallista – avoin katukaahailu palaa syksyllä

14.08.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Need for Speed, Need for Speed Heat,NFS, Heat, Ghost Games, ajopeli, julkaisupäivä, 8. marraskuuta,

Electronic Artsin ajopelisarja Need for Speed palaa Xbox Onella, PlayStation 4:llä ja Windows-koneilla marraskuun 8. päivä. Uudeksi peliksi on vahvistunut Need for Speed Heat, jota kehittää taas kerran alunperin Ruotsista peräisin oleva Ghost Games.

Tuoreella osalla fiilistellään jälleen urbaanin autokulttuurin parissa ja kaahaillaan kadulla niin virallisemmissa kuin laittomammissakin kisoissa. Öisin mainetta kerätään ajamalla riskirallia niin kilpakumppaneiden kuin sinivuokkojen kanssa, kun päivänvalossa tarjolla on mammonaa ja sen kautta aukeavia kustomointimahdollisuuksia.

Uutena tapahtumapaikkana Heatissa toimii avoimeksi jälleen kerran lupailtu Palm City. Uudella trailerilla siitä on tarjolla vielä kovin tyylitelty vilaus, mutta lisää materiaalia on luvassa ensi viikona Gamescom-messuilla.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Ja taas pelkkiä superautoja. Ikävä tulee PS2-kauden Need for Speedejä, joissa aloitusautoksi valittiin Toyota Corolla tai Honda Civic ja joissa Nissan Skyline oli kovan työn takana.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus Poliisitapaus

Ja taas pelkkiä superautoja. Ikävä tulee PS2-kauden Need for Speedejä, joissa aloitusautoksi valittiin Toyota Corolla tai Honda Civic ja joissa Nissan Skyline oli kovan työn takana.

Aivan, käsi ylös kuka tuunaisi aventatorin katu kilpuriksi? Tuntuu idioottimaiselta. minulle itselle NFS HP2(original)ja Porsche 2000 on viimeiset kunnon NFS, toki ei vikaa ollut Carbonissa mutta jotenkin meni maku kun peliin ilmestyi "superautot" tuunattaviksi..esim GT3 porsche on kyllä suunattu radalle. En ole ostanut uusia NFS kuin Hot Pursuitin, siitä välistä sitten kyllä puuttuukin enkä osta.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli
Lainaus Poliisitapaus

Ja taas pelkkiä superautoja. Ikävä tulee PS2-kauden Need for Speedejä, joissa aloitusautoksi valittiin Toyota Corolla tai Honda Civic ja joissa Nissan Skyline oli kovan työn takana.

Ihan samaa mieltä. Aloin pelaamaan tota Forza Horizon 4:sta parisen kuukautta sitten ja oli (sarkasmia) todella palkitsevaa kun ekalla wheelspin pyöräytyksellä tuli joku 500 000 massia taskuun. Pari pyöräytystä myöhemmin tuli joku ultimaattinen superautokin sieltä. Ei joutunut mitään tekemään niiden eteen. Pelkkää sattumaa.

Tiedän, että seuraava mielipiteeni herättää joissakin meistä raivoa, mutta itse tykkäsin The Crew 1:sen autokehityksestä. Joo... ei se ollut aidon olosta kun auton osissa oli levellejä, mutta tykkäsin siitä että pelissä joutui tekemään paljon töitä suosikkiautonsa eteen, jos halusi siitä maksimi levellisen. The Crew 2 pilasi tämän, kun osia sai vaihtaa autojen välillä.

Itse uutiseen. Peli näyttää ihan samalta Need for Speediltä, kun edeltävinä vuosina. En nyt kuitenkaa lyttää peliä ekan videon perusteella, mutta kun ei nämä uusimmat NFS-pelit oo oikeen kiinnostanut, niin tuskimpa tulee tämäkään. Toivon kuitenkin olevani väärässä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En NFS:stä erityisesti pidä mutta ei kyllä koskaan iskenyt sekään (Gran Turismomainen) ikuinen tuhkimotarina pelaajasta, joka lähtee sillä kämäisellä Toyotalla katuja valloittamaan. Turhaa pitkitystä. Forza Horizoneissa just hyvä systeemi, joka antaa vapaudet tehdä sitä mitä haluaa ja suunnilleen sen tason autolla, jolla haluaa. Saa siellä valita sellaistakin luokkaa, jossa voi pelata niillä perhe-Toyotilla.

Siitä kyllä samaa mieltä että wheelspinnit työntää jatkuvasti kamaa niin ettei sitä jaksa edes pyöritellä. Kolmosessa oli kymmeniä käyttämättä kun ei vain jaksanut sitä animaatiota, jota ei voinut skipata. Ei se pitkä ole mutta kun niitä on kymmeniä niin menee aikaa itse ajelusta. Muutenpa tuo ei haittaa kun nykyaikana vaihtoehtona tuntuu olevan samantyyliset mikromaksut. Nuo on sentään ilmaisia.

Nykyään ei kyllä tule mieleen yhtään peliä, joka sopisi pelaajalle, joka haluaa itse rakentaa sen uransa pohjalta. Voisi se tavallaan hyvin toteutettuna olla mielenkiintoinen juttu. Gran Turismoissa se ei itseäni kiinnostanut ja niihin liitän sen aina ensimmäisenä.

Nostoja