Need for Speed: Hot Pursuit Remastered vahvistui – ensi kuussa kaahataan cross-playn kera / Uutiset / pelaaja.fi

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered vahvistui – ensi kuussa kaahataan cross-playn kera

5.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Need for Speed: Hot Pursuit, need for speed, Hot Pursuit, ajopeli

Electronic Arts jatkaa vanhempien autopeliensä ehostamista seuraavaksi Need for Speed Hot Pursuit Remasteredilla. Criterionin alkujaan vuonna 2010 julkaistu kaahailutapaus tuodaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 6. marraskuuta, mistä se jatkaa vielä lisäksi Switchille 13. marraskuuta.

Need for Speed Hot Pursuit Remasteredin parannuksiin lukeutuvat niin viilattu ulkoasu, paranneltu valokuvaustila, käytettävyysviilaukset kuin alustojen välinen moninpelikin. Kaikki peliin aikoinaan julkaistu päälisäsisältö löytyy sekin valmiina paketista ja myös uusia saavutuksia ja autovärejä on tarjolla.

Remasteroinnin takana on entisistä Criterion-tekijöistä koostuva Stellar Entertainment, joka on ehostanut aiemmin myös Burnout Paradisen. Pelin kerrotaan tukevan pc:llä 4K/60 fps -kokemusta, kun Xbox One X:llä ja PS4 Prolla tarjolla on niin 4K/30- kuin 1080p/60-vaihtoehdot. Telakoidulla Switchillä sekä vanhemman mallin PS4:llä ja Xboxilla kokemus pyörii 1080p-resoluutiolla ja 30 ruutua sekunnissa. Kannettavassa tilassa Switch-versio pysyy 720p-resoluutiossa.

Ohessa fiilistelevää julkistustraileria.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Tekisivät ns vanhastakalustosta, eli NFS 2, porsche ja kunnon HP2:sta nämä remasteroinnit.

Nostoja