Neljäs kerta toden sanoo? Five Nights at Freddy's jatkuu vielä kertaalleen / Uutiset / pelaaja.fi

Neljäs kerta toden sanoo? Five Nights at Freddy's jatkuu vielä kertaalleen

27.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Vasta vajaa vuosi sitten debyyttinsä tehnyt minimalistinen kauhupelisarja Five Nights at Freddy's on saamassa jo neljännen osansa. Pelisarjasta yksin vastuussa ollut Scott Cawthon on kotisivuillaan julkistanut, että uusi osa julkaistaisiin halloweenina eli lokakuun 31. päivä.

Yksityiskohdat uudesta sarjan osasta ovat jääneet vähiin, mutta siitä julkaistu ensimmäinen kuva vihjaa viimeisen peliseikkailun olevan käsillä. Mahdollisesti täysin Five Nights at Freddy'sista ei päästä vielä senkään jälkeen tosin eroon, sillä pelisarjan elokuvaoikeudet myyntiin hiljattain Warner Brosin haltuun.

Kukin tähän asti julkaistusta Five Nights at Freddy's -pelistä on ollut ensisijaisesti lyhykäinen pc-kokemus. Peleistä jokainen on tähän mennessä asettanut pelaajat eräänlaisen yövahdin rooliin, joka läpi usean yön saa taistella paikassa jos toisessa hengestään murhanhimoisia animatronic-robotteja vastaan. Hengissä selviytyminen ei tapahtu kuitenkaan pakoilemalla tai pahiksia ampumalla, vaan manipuloimalla näiden käytöstä esimerkiksi valojen, naamioiden ja teräsovien avulla yövahdin omasta vartiokopista käsin.

Lähde: Scott Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Voi juku, taas jatko-osa jota en tule pelamaan.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Nämä pelit ei kyllä kiinnosta, mutta elokuva jossa olis paljon animatroniikkaa, kuulostais nykypäivänä ihan mielenkiintoiselta, jo pelkästään teknisellä tasolla. Mutta voihan se olla että animatroniikkamörötkin tehdään trendikkäästi CGI:lla, jeii! Jotenkin meikäläisen leffojen katselu on supistunut ihan pariin leffaan per vuosi, kun kaikki on sellaista CGI-kökköä nykyään...

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Eikö näistä peleistä päästä jo eroon? Alkanut jo tympimään kun kaikkialla jonnet sun muut hehkuttaa näitä.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Vaikkei itse pelinä enää kolmosen jälkeen kiinnostakkaan, niin ltämä on loistava uutinen. Tarinasta ei paljastunut kaikkea vielä kolmosessa, ja haluan lisää teorioita ja tarinaa.
Nyt on paljon aiempia pidempi tekoaika, joten laatukin voi olla parempi kuin kolmosessa.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

2016: Five Nights At Freddy's: Beginning

2 kuukautta myöhemmin: Five Nights At Freddy's 5

2 kuukautta myöhemmin: Fine Nights At Freddy's - Freddy's Revenge

Käyttäjän Jaskatron kuva
Jaskatron

Mitä kaikki urputtavat julkaisutahdista. Jos pelit olisivat 20€ kappaleelta sitten ymmärtäisin moisen vinkunan

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joskus tämä kiinnosti kun pyöri netissä juttua tästä mutta jotenkin lähtenyt kiinnostus kun pusketaan näin usein lisää kamaa. Muutenkin tosin paremmin tutustuttua peliin videoiden kautta on yhä vähemmän haluja edes testata.