EA ja kehittäjä Full Circle ovat paljastaneet uusia yksityiskohtia tulevasta Skate-pelistä.

Full Circle kertoo tuoreessa kehittäjäkatsauksessa, että neljäs Skate-peli on nimeltään ytimekkäästi Skate.. Skate. ei studion mukaan ole jatko-osa tai uusioversio aiemmista osista, vaan kyseessä on kokonaan itsenäinen julkaisu. Studio kertoo lisäksi, ettei luvassa ole Skate 5:tä tai Skate 6:ta, vaan pelin kerrotaan kehittyvän pelaajien palautteiden perusteella vuosien ajan.

Skate.:n kerrotaan lisäksi tulevan saataville ilmaiseksi pelattavana pelinä. Peli ilmestyy aluksi pc:lle, PlayStationille ja Xboxille, ja sen kerrotaan tukevan täysin alustojen välistä yhteispeliä. Pelaajat voivat myös jatkaa etenemistään eri alustoilla. Studio kertoo myös työstävänsä Skate.:a mobiililaitteille. Vielä varhaisessa vaiheessa olevan mobiiliversion suunnitellaan myös tukevan alustojen välistä pelaamista.

Kehittäjät vahvistavat ilmaiseksi pelattavan Skate.:n sisältävän myös mikromaksuja. Mikromaksuilla ei kuitenkaan saa pelillistä etua, eikä luvassa ole maksumuurin taakse piilotettuja pelialueita tai maksullisia loottilaatikoita.

Skate.:lle ei ole vielä annettu julkaisuaikataulua, vaan pelin kerrotaan ilmestyvän sitten, kun se on valmis. Pelistä kiinnostuneet voivat ilmoittautua ennakkotestaajiksi pelin verkkosivuilla.

Lähde: Full Circle

Lisää luettavaa