Nemesis saapuu ja hyvästelee Call of Duty: Ghostsin / Uutiset / pelaaja.fi

Nemesis saapuu ja hyvästelee Call of Duty: Ghostsin

31.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Acivision on julkistanut viimeisen Call of Duty: Ghostsiin julkaistavan karttapaketin. Karttojen lisäämiseen peliin päättää Nemesis, joka julkaistaan Xboxeille elokuun 5. päivä.

Nemesiksen mukana saatavat uudet perinteisemmät moninpelikartat ovat Subzero, Goldrush, Dynasty ja Showtime. Goldrush on useista liikkuvista osista koostuva hylätty kultakaivos, Subzero Kanadaan sijoittuva hyinen tukikohtakeskittymä ja Dynasty kiinalainen kylä veden äärellä. Showtime voi vuorostaan tuntua tutulta, mikäli alkuperäistä Modern Warfarea on tullut pelattua.

Moninpelikarttojen ohella myös Ghostsin Exctinction-pelitila saa Nemesiksen myötä vielä yhden uuden episodin.

Esittelyn uudesta sisällöstä löytää ohesta. Hintaa Nemesikselle kertyy yksittäin ostettuna noin 15 euroa. Se kuitenkin kuuluu myös pelin noin 50 euron kausikorttiin.

PlayStationeille ja pc:lle Nemesis saataneen noin kuukauden verran Xbox-julkaisua myöhemmin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hyvästelee? Justhan tää julkastiin. Eiku niin CoD.

Käyttäjän lindario kuva
lindario
Lainaus käyttäjältä snaketus

Hyvästelee? Justhan tää julkastiin. Eiku niin CoD.

Elämä on luotu jatkumaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Katsoin profiiliasi lindario. Olen itsekin onnistunut saamaan umpikujan Ocarina of Timessa. Se onnistui, kun pääsin vartioidun alueen läpi (josta ei nimenomaan siinä vaiheessa pitänyt vielä päästä) ja näin pääsin myös vääntämään vipua, jota ei kuulunut vielä käyttää. Jumiin pääseminen vaati todella monia yrityksiä. Ovatkohan huomanneet sen tekovaiheessa? Aluetta en muista ilman peliin palaamatta.

Nostoja