NES-ajoilta tuttu Blaster Master -sarja saa loppuhuipennuksensa tänä kesänä / Uutiset / pelaaja.fi

NES-ajoilta tuttu Blaster Master -sarja saa loppuhuipennuksensa tänä kesänä

5.03.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
4
Blaster Master Zero 3

Nintendo Entertainment Systemiltä tutuksi tulleen Blaster Master -sarjan uudelleenkäynnistys Blaster Master Zero saa kolmannen ja viimeisen osansa 29. heinäkuuta konsoleille sekä pc:lle.

Inti Createsin vuoden 2017 moderni retroversio Blaster Master Zero ja sitä kaksi vuotta myöhemmin seurannut jatko-osa saavat nyt seuraajakseen trilogian viimeistelevän Blaster Master Zero 3:n. Kehittäjä kuvailee nimikettä mutanttien räjäytystoiminnan huippukohdaksi. Sarjan viimeinen luku lupaa matkan kartoittamattomalle alueelle, joka on täynnä uusia kokemuksia. Maistiaisia tulevasta saa uutisen lopussa olevalta julkistustrailerilta. 

Ensimmäisen kerran vuonna 1988 NES:lle julkaistu Blaster Master otettiin vastaan ilolla. Sarja on tähän mennessä synnyttänyt kahdeksan peliä useille alustoille, mukaan lukien Mega Drive, PSX ja Game Boy Colour. Uudelleenkäynnistyksen myötä mukaan tulivat myös uudet alustat. 

Blaster Master Zero 3 julkaistaan PlayStation 4:llä, Switchillä sekä pc:llä Steamin ja Epic Games Storen kautta.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Alkuperäinen NES:n Blaster Master oli lapsena yksi sellainen oikein pahan mielen peli, joka jäi hampaan koloon. Peli on melko pitkä ja vaikea siihen nähden, ettei siinä ollut mitään tallennussysteemiä tai salasanaa. Tietääkseni siinä ei ole edes mitään warppeja tai muita oikoreittejä. Ainoa tietämäni helpotus oli, että jotkut pomot pääsi sillä läpi kun heitti käsikranaatin ja sitten räjäytyshetkellä laittoi pelin pauselle pariksi minuutiksi. Silti, ohjekirjassa näytetyt puolen ruudun kokoiset pomovastukset saivat mielikuvituksen laukkaamaan. Aikuisiällä piti emulaattorilla pelata peli ja tallentaa vaikeissa kohdissa 5 sekunnin välein, ihan vain nähdäkseni minkälainen peli on pelata loppuun.

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Ja siis pahan mielen peli, mutta hyvällä tavalla! Varmaan pitäisi pelata joku zero-sarjan peli ihan fiilistelläkseni vanhoja muistoja.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4
Lainaus Hege

Ja siis pahan mielen peli, mutta hyvällä tavalla!

Niin kuin kaikki NES-pelit.😄

Käyttäjän Hege kuva
Hege

Nooh, muistan myös joitain hyvän mielen NES-pelejä. Esim. Kirby's Adventure, omissa kirjoissani hyvän mielen peli, hyvällä tavalla 😄

Nostoja