Netflix ja Telltale yhteistyöhön: Stranger Things kääntyy uudeksi peliksi, Minecraft interaktiiviseksi tv-sarjaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Netflix ja Telltale yhteistyöhön: Stranger Things kääntyy uudeksi peliksi, Minecraft interaktiiviseksi tv-sarjaksi

14.06.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Telltale Games jatkaa maineikkaiden yhteistyökumppanien haalimista puolelleen. Uusimmaksi parnerikseen se on onnistunut nappaamaan Netflixin, minkä tiedetään johtavan jo ainakin kahteen erilaiseen projektiin.

Netflixin puolella yhteistyö on synnyttämässä viisiosaisen Minecraft: Story Mode -televisiosarjan, joka liittyy osaksi sen interaktiivista ohelmistoa. Sarjan katsominen ei ole siis täysin passiivinen kokemus, vaan aina välillä tarjolla on mahdollisuuksia vaikuttaa kevyesti tarinan suuntaan.

Telltalen pelitarjonta on saamassa ajan myötä vahvistusta vuorostaan virallisesta Stranger Things -pelistä. Mitään aikataulua projektille ei ole annettu, joten on hyvinkin mahdollista, ettei peliä nähdä vielä toviin. Lupauksen yhtiö on antanut kuitenkin sille, että peliä tehdään konsoleille ja pc:lle.

Aiemmin Stranger Things on sovitettu jo mobiilipeliksi.

Seuraava myyntiin ilmestyvä Telltale-peli on elokuussa starttaava The Walking Dead: Final Season. Clementinen seikkailut päätävä zombitarina on neljän episodin mittainen.

Lähde: Telltale Games (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

En kyllä tiedä mitenkä minecraft tv-sarja tulee onnistumaan tai mitenkä se edes toimisi ja stranger things en ole vielä katsonut joten en tiedä mitä odottaa siitäkään. Toivotaan hyvää.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

lisää telltalen paskapelejä paskasarjoista.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus zerodaunholy

lisää telltalen paskapelejä paskasarjoista.

Noh, äläs nyt oo tommonen negatiivinen nestori.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Huhhuh, Netflix saattaa olla oikeilla jäljillä interaktiivisen bullshittinsä kanssa. Monivalintoja The Witcher -sarjaan.
My body is ready

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Ja grafiikkamoottori vuodelta yks.