Netflix lipsautti julki ensitiedot huhutusta Resident Evil -sarjastaan / Uutiset / pelaaja.fi

Netflix lipsautti julki ensitiedot huhutusta Resident Evil -sarjastaan

8.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Netflix, resident evil, T-virus, Umbrella, Umbrella Corporation

Netflixin huhuttu Resident Evil -sarja vaikuttaisi olevan hiljalleen konkretisoitumassa. Suoratoistopalvelun huomattiin julkaisseen perjantaina kotisivuillaan sarjaa koskevan lyhyen kuvauksen, joka on sittemmin vedetty pois nähtäviltä virallisia kanavia pitkin.

Wayback Machine -arkiston voimin kuvaus on yhä kuitenkin löydettävissä. Se vihjailee sarjan sijoittuvan 26 vuoden päähän T-viruksen löytämisestä ja käsittelevän salaisuuksia, jotka sitovat yhteen niin Washington D.C:n, Umbrella Corporationin kuin käytöstä poistetun Greenwoodin mielisairaalan. Marylandin osavaltioon sijoitetulla fiktiivisellä Clearfieldin kaupungillakin on jonkinlainen rooli sarjassa.

Netflixin omasta Resident Evil -sarjasta huhuiltiin vuosi sitten, jolloin sen tuotannon kerrottiin olevan vielä alkutekijöistä. Sarjaa on ollut ilmeisesti mukana tuottamassa näyteltyjä Resident Evil -elokuvia myöskin tekemässä ollut Constantin Film. Tuolloin sen todettiin tutkiskelevan niin Umbrella Corporationin synkkää sisäistä toimintaa kuin T-viruksen puhkeamista.

Lähde: Wayback Mahicne

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.