Netflix vahvisti The Witcher -sarjalle kolmannen kauden – uusia videoita, animaatioelokuva ja lastenohjelma myös julkistettu / Uutiset / pelaaja.fi

Netflix vahvisti The Witcher -sarjalle kolmannen kauden – uusia videoita, animaatioelokuva ja lastenohjelma myös julkistettu

26.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
The Witcher, Noituri, Netflix, kolmas kausi, kolmoskausi, lastenohjelma, animaatio, Nightmare of the Wolf, Blood Origin

The Witcher -televisiosarja jatkuu Netflixissä vielä ainakin kolmannen tuotantokauden verran, suoratoistojätti on paljastanut näin viikonloppuna. Vahvistus saatiin jo reippaasti ennen kakkoskauden joulukuussa tapahtuvaa debyyttiä.

Netflixin Noituri-julkistukset eivät jääneet myöskään vielä tähän. Pikamuotoisesti suoratoistojätti vahvisti samalla, että tulossa on uusi animaatioelokuva aiemmin nyt syyskuussa debytoineen Nightmare of the Wolfin oheen, joskin yksityiskohtia siitä ei ole vielä annettu. Aikeena Netflixllä olisi kasvattaa myös vielä Noituri-yleisöä samaan maailmaan sijoitetulla lapsille ja perheille suunnatulla sarjalla.

Mitä tulee The Witcher -sarjan kakkoskauteen, saatiin siihenkin vielä näin viikonloppuna kaksi videomuotoista vilausta. Yhdellä videolla kerrataan vielä tyylitellysti ensimmäisen kauden tapahtumia, kun taas yksi video vie katsojat tulevan The Witcher: Blood Origin -esiosasarjan kulisseihin.

Lähde: Netflix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja