Netflixin Castlevania-sarja saapuu päätökseensä – viimeinen kausi sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin Castlevania-sarja saapuu päätökseensä – viimeinen kausi sai julkaisupäivän

17.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Castlevania, Netflix, Konami, animaatio, televisio

Netflix on vahvistanut ilmestymispäivän kiitellyn Castlevania-animaatiosarjansa neljännelle ja näin ollen myös viimeiselle kaudelle. Päätös on edessä 13. toukokuuta, jolloin katsottavaksi saadaan vielä kymmenen uutta jaksoa.

Netflix ei silti ole välttämättä vielä hylkäämässä sarjan universumia. Elokuvasivusto Deadline raportoi, että suoratoistojätti tutkailee parhaillaan mahdollisuutta luoda samaan maailmaan sijoittuvan uuden sarjan uusilla hahmoilla.

Castlevania-sarja debytoi alun perin kesällä 2017 neljän jakson merkeissä. Vuotta myöhemmin seurannut kakkoskausi tuplasi jaksomäärän ja vuonna 2020 tarjolle saatiin kymmenen jakson kolmoskausi. Sarja oli Netflixin ensimmäisiä peleihin pohjautuvia hankkeita ja on saanut sittemmin seuraa muun muassa Dota- ja Dragon's Dogma -animaatiosarjoista. Lisää peliaiheista sälää on tulossa myös esimerkiksi Assassin's Creedin, Sonic the Hedgehogin ja Resident Evilin merkeissä.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Voi itku. Sen verran näennäisesti pitkäjänteisen tarinakaaren olivat luoneet, että saa nähdä miten hyvin pystyvät kaikki langat sitomaan lopussa yhteen. Netflix on tunnettu siitä, että tuottaa mieluummin uusia sarjoja kuin uusia kausia (halvempaa kun ei tarvitse maksaa bonuksia tekijöille), niin ei kuitenkaan yllätyksenä tämä tullut. Harmittaa vaan vietävästi.

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Loppuminen tässä kaudessa taitaa johtua siitä, että sarjan pääkäsikirjottaja Warren Ellis on seksuaalisesti ahdistelut naisia ja aiemmin on sanottu, että tämä on vika kausi jossa hän työskentelee.

Mietin kylläkin saadaakohan tyydytävä että ei-rushattu loppu. Toisin, koska jaksojen pituuksista ei olla niin tarkoja Netflixissä, niin ehkä hyvällä tuurilla osa jaksoista voi olla vähän yli puoli tuntisia.

Nostoja