Netflixin Castlevania-sarjan tekijä nappasi Devil May Cryn uudeksi tv-hankkeekseen / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin Castlevania-sarjan tekijä nappasi Devil May Cryn uudeksi tv-hankkeekseen

17.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Netflixin Castlevania-animaatiosarjaa vastaavan tuottajan asemassa tehnyt Adi Shankar on valikoinut jälleen yhden peliaiheisen projektin itselleen. Haastattelussa IGN-sivuston kanssa tuottaja on vahvistanut, että hän on saanut viimeisimpänä haltuunsa oikeudet uuden Devil May Cry -animaation tekemiseen.

Shankar on kuvaillut, että diilin myötä Capcomin toimintapelisarja liittyy yhdessä Castlevanian kanssa osaksi jotain, mitä hän kutsuu vastaisuudessa "bootleg-multiverseksi". Hän ei ole kuitenkaan tarkentanut, mitä tämä varsinaisesti tarkoittaa. Laajemmin Shankar on puhunut hanketta lähinnä mainitsemalla, kuinka hän lähti jahtaamaan oikeuksia, jotta "Hollywoodin teeskentelijät eivät kusisi" myös Devil May Cryta.

Tiedossa ei ole, millaisella aikataululla ja minkälaisten tahojen kanssa Devil May Cry -animaation pitäisi syntyä. Jo aiemmin Shankarin on kerrottu työstävän vielä jonkinlaista animaatiohanketta Assassin's Creedista.

Castlevania sai aiemmin lokakuussa toisen tuotantokauden, jonka suosio takasi sille samantien jo virallisen tilauksen lisäjaksoista. Kolmoskauden olisi tällä kertaa määrä olla kymmenen jakson mittainen.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Devil may cry:sta voisi saada ihan hyvänkin sarjan tehtyä, kunhan käyttävät alkuperäistä dantea eikä uusittua versiota.