Netflixin oma Castlevania-sarja palaa kakkoskaudellaan tuplasti pidempänä / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin oma Castlevania-sarja palaa kakkoskaudellaan tuplasti pidempänä

8.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Uusi Castlevania-animaatiosarja debytoi perjantaina Netflixissa ja se vaikuttaa saaneen pääsääntöisesti varsin positiivisen vastaanoton. Iso valituksenaihe katsojille tuntuu olleen lähinnä sarjan ensimmäisen kauden lyhyys, mihin näyttäisi olevan tulossa onneksi parannusta seuraavalla kaudella.

Jo ennalta tiedossa on ollut, Netflixin Castlevanian on ollut tarkoitus jatkua taas ensi vuonna, mutta nyt vahvistus on saatu sille, että kakkoskausi tulee olemaan kahdeksan jakson mittainen. Määrä ei välttämättä paperilla räjäytä tajuntaa, mutta se on silti tuplasti enemmän kuin neljästä 25 minuutin jaksosta koostunut ykköskausi.

Ykköskauden katsoneilla ja Castlevania III: Dracula's Cursea pelanneilla lienee varmasti jo jonkinlainen yleismääräinen käsitys, mihin sarja suuntaa seuraavaksi. Haastattelussaan elokuvasivusto CinemaRunnerin kanssa tuottaja Adi Shankar ei ole halunnut kuitenkaan paljastaa, onko Netflixin Castlevanialle mahdollisesti kaavailtu kahtakin kautta pidempää tarinaa.

Oikaisu: Castlevanian kakkoskausi nähdään aikaisintaan ensi vuonna, ei aikaisemmin, kuten uutisessa aluksi epähuomiossa ilmaistiin.

Lähde: Deadline, CinemaRunner

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Siis kakkos kausi tulee jo ensi viikolla?? Eihän tässä sitten ole hätää.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eilen kattoin putkeen nuo neljä jaksoa, yllättävän hyvä oli. Ehottomasti odottelen tuota S2.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Bloodborne

Siis kakkos kausi tulee jo ensi viikolla?? Eihän tässä sitten ole hätää.

No nyt on kyllä kumma häiriö iskenyt aivojen ja sormien välillä uutista kirjoittaessa. Ensi vuonnahan kakkoskausi aikaisintaan tulee.

-Panu

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus käyttäjältä Riepu

[quote='käyttäjältä Bloodborne']Siis kakkos kausi tulee jo ensi viikolla?? Eihän tässä sitten ole hätää.[/quote]No nyt on kyllä kumma häiriö iskenyt aivojen ja sormien välillä uutista kirjoittaessa. Ensi vuonnahan kakkoskausi aikaisintaan tulee.

-Panu

Hyi :Dd

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Nyt kun tuli Netflix tilattua Nvidia Shield testausta varten, niin kai tämän voisi läpi katsella.

Nostoja