Netflixin oma Resident Evil -sarja sai vahvistuksen – pääosassa Wesker-sisarukset kahdella eri ajanjaksolla / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin oma Resident Evil -sarja sai vahvistuksen – pääosassa Wesker-sisarukset kahdella eri ajanjaksolla

27.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Resident Evil, Constantin Film, Netflix, Capcom, tv-sarja, sarja

Netflix on vahvistanut virallisesti Resident Evil -televisiosarjan tekevän tuloaan suoratoistopalveluun.

Virallisten ensitietojen mukaan näytelty sarja koostuu kahdeksasta jaksosta ja jakaantuu kahdelle eri ajanjaksolle. Toisessa 14-vuotiaat sisarukset Jade ja Billie Wesker muuttavat New Raccoon City -nimiseen kaupunkiin, joka pitää sisällään synkkiä salaisuuksia. Toinen ajanjakso sijoittuu vuorostaan vuosikymmenen verran tulevaisuuteen, jossa Jade taistelee hengestään hirviöiden täyttämässä maailmassa, jossa ihmispopulaatio on romahtanut vajaaseen 15 miljoonaan.

Minkäänlaista ilmestymisajankohtaa näytellylle sarjalle ei ole annettu. Sarjaa tuottaa Netflixille Constantin Film, joka oli myös aikoinaan luomassa tavalla jos toisella menestyksekästä Resident Evil -elokuvasarjaa. Vetovastuussa siitä on Supernatural-konkari Andrew Dabb, kun taas kahden ensimmäisen jakson ohjauksesta vastaa muun muassa The Walking Deadin, Breaking Badin ja Better Call Saulin parissa työskennellyt Bronwen Hughes.

Lähde: Deadline

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Kuulostaa ihan mielenkiintoiselta. Fiilishän tässä on sitten elintärkeä ettei tule mitään elokuvien kaltaista suttua.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Uuh, kuulostaa hirveältä. Wesker -sisarukset. :D

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Kuulostaa sonnalta. Elokuvien ja televisiosarjojen tekijät on kyllä niin pellejä.

Käyttäjän -BB- kuva
-BB-

"Maailmassa, jossa ihmispopulaatio on romahtanut vajaaseen 15 miljoonaan". Tarkoittaako tämä sitä, että sarja sijoituu elokuvien maailmaan? Vai taasko luotu uusi vaihtoehtoinen maailma? Weskerin suku alkaa olemaan jo niin kulutettu aihe, että toivoisin mielummin jotain uutta. Toivoisin tietty, että sarja on hyvä, mutta kun odotukset matalalla niin ei voi kuin positiivisesti yllättyä.

Nostoja