Netflixin pelisovitukset saavat syyskuussa jatkoa – Dragon’s Dogma -anime päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Netflixin pelisovitukset saavat syyskuussa jatkoa – Dragon’s Dogma -anime päivättiin

15.07.2020 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2
Netflix, anime, Dragon's Dogma, Sublimination

Netflix on esitellyt ensimmäiset kuvakaappaukset sekä paljastanut tarkan julkaisupäivän palveluun syyskuussa saapuvalle peliadaptaatiolle Dragon’s Dogma.

Sublimationin kehittämä anime julkaistaan 17. syyskuuta. Julkistuksen yhteydessä sarjasta julkaistiin samalla kansikuva sekä kolme kuvakaappausta, jotka esittelevät päähenkilöitä.

Juoni seuraa sydämensä lohikäärmeelle menettävää Ethania, joka lähtee jahtaamaan pumppuaan takaisin yhdessä tämän pawnin, Hannahin, kanssa. Matkan varrella hän joutuu kuitenkin taistelemaan demoneiden kanssa, jotka verottavat tämän inhimillisyyttä entisestään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PhceeTherion kuva
PhceeTherion

Mahtava uutinen että yhdestä lemppari toiminta RPG:stä tulossa sarjasovitus. Animemuodossa on tosin se ongelma että sankari tulee olemaan valmis hahmo, toisin kuin pelin todella monipuolisella hahmoeditorilla tehty oma Arisen, jonka luominen oli iso osa pelin viehätystä. Myös pelattavuus, tarkemmin sanottuna taistelusysteemi SOTC vaikutteineen, hahmon varusteiden ja kykyjen kehittäminen sekä maailman tutkiminen, asiat jotka teki muhun suurimman vaikutuksen pelissä, ovat mahdottomia kääntää katsottavaan muotoon. Jäljelle jää kuitenkin tarina, tunnelma ja taiteellinen tyyli, joten olen edelleen kiinnostunut siitä miten niistä onnistutaan luomaan katseltava Dragon's Dogma elämys. Grigori näyttää kyllä mahtavalta ja ihmishahmoissa on hyvä tasapaino realistisen ja tyylitellyn välillä, joten ensivaikutelma on hyvä.

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Samaa mieltä. Pelinä vaikuttava ja viihdyttävä, jossa tarinankäänteet ei ollut se niin huikea osuus kuin vasta loppumetreillä. Vilkaisen kyllä animen pilottijakson ainakin.

Nostoja