Dishonored 2:n julkaisussa poissaolollaan loistanut New Game+ -mahdollisuus on tekemässä tuloaan peliin. Ominaisuuden on tarkoitus saapua pelaajien ulottuville joulukuussa julkaistavalla päivityksellä, joka lisää Arkane Studiosin uuteen hiippailuseikkailuun lisäksi myös uusia kustomoitavissa olevia vaikeustasovaihtoehtoja.

Yksityiskohtia uusista lisistä ei ole vielä annettu, joskin varsinkin New Game+ vaikuttaisi olevan eräänlainen vastaus pelin sisällöstä annettuun kepeään kritiikkiin. Dishonored 2 kun on kahden pelattavan hahmonsa voimin selvästi suunniteltu pelattavaksi useampaan kertaan, mitä bonuksilla varustettu New Game+ -mahdollisuus voisi parantaa huomattavasti.

Arkane Studiosin Harvey Smith on lupaillut lisäksi Twitterin puolella, että mahdollisuus uudelleenpelata Dishonored 2:n yksittäisiä tehtäviä on kenties vielä sekin tulossa joskus peliin. Mitään virallista lupausta tämän suhteen ei ole kuitenkaan uskallettu vielä tehdä.

Pc-puolella Dishonored 2 -pelaajat ovat voineet testailla tällä viikolla myös peliin tuotua tuoretta beetapäivitystä. Sen tarkoituksena on erityisesti korjata niin hiiren, prosessorin kuin kangasfysiikoidenkin käyttäytymistä pelissä. Arkanen mukaan pelissä havaittujen suorityskykyongelmien korjaus jatkuu myös hieman etäämmällä lähitulevaisuudessa siintävässä toisessa päivityksessä.

Lähde: Bethesda, Polygon

Lisää luettavaa