Next Car Gamen Kickstarter-kampanja peruutettiin, teknologiademoa jakeluun / Uutiset / pelaaja.fi

Next Car Gamen Kickstarter-kampanja peruutettiin, teknologiademoa jakeluun

22.11.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Bugbear Entertainmentin uusin peliprojekti Next Car Game ei ole keräämässä enää rahaa Kickstarterin kautta. Peli ilmaantui alkujaan rahoituspalveluun marraskuun ensimmäisenä päivänä pyrkimyksenään saada kehitystään varten kasaan 350 000 dollaria kuukaudessa, mutta onnistui kolmessa viikossa käärimään itselleen vain hieman vajaat 82 000.

Kampanjan peruutuksen myötä raha ei nyt ole vaihtamassa käsiä ollenkaan.

Kickstarter-yrityksen jäätyä suutariksi keskittyy Bugbear keräämään lisärahoitusta enää projektin kotisivujen kautta tehtävien ennakkotilausten avulla. Tehdäkseen ennakkotilauksesta nyt myös houkuttelevamman, jakelee Bugbear kaikille ennakkotilaajille tästä päivästä lähtien ilmaiseksi Next Car Gamen pelattavaa teknologiademoa, josta saa hieman esimakua oheisesta videosta.

Bugbear on luvannut, että Next Car Game tulee näkemään päivänvalon tapahtui sen ennakkotilausten ja Kickstarter-kampanjan kanssa mitä tahansa. Pelitalo onkin käyttänyt FlatOut-henkiseen tuotokseensa miljoonan dollarin edestä omaa rahaansa ja työstänyt sitä näin ollen jo kiivaasti pc:lle.

Lähde: Bugbear

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

tuleeko tää ps4:seen?

Käyttäjän Getari kuva
Getari
Lainaus käyttäjältä äxäbox

tuleeko tää ps4:seen?

Ei todenäköisesti, kun kickstartter meni mönkään niin pc:llekin tulee (ehkä) vajaa versio. Tietenkin jos kickstartter olisi ollut menestys ja olisi saatu 1.5 milj niin olisi next genille tullut.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihme ettei saanut rahoja tarpeeksi... Itsekkin laitoin yli kympin.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Getari

Ei todenäköisesti, kun kickstartter meni mönkään niin pc:llekin tulee (ehkä) vajaa versio..

PC:lle tulee täysin valmis versio heidän mukaansa, Kickstarter-varoja oltaisiin käytetty uusien mappien ynm. tekemiseen.

Käyttäjän SomethingGrand kuva
SomethingGrand

Sääli että ei menestynyt kickstartissa :/.

Käyttäjän Getari kuva
Getari

Jarppa
Kiitos tarkennuksesta

Käyttäjän Zimeon kuva
Zimeon

Oli kyll harmi että ei menestynyt :( Vaikuttaa todella lupaavalta ja mielummin tämmöistä pelaan kuin NFS Rivals tyylistä PC porttia... Destruction Derby oli kyll aivan loistava, sitä tuli paljon tahkottua pleikkarilla.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Todella harmillista etteivät saaneet rahoja jotta olisi tämä myös saatu muillekkin alustoille ja isommassa kaavassa. Simulaattori ajopelit myy 5-10milj ja NFS räimeet 2-5milj mutta silti ei edes 350k heru tällaiselle kunnon DD meiningille? Nyt on maailmankirjat sekaisin.

Käyttäjän Juhis815 kuva
Juhis815

Tuli ennakkotilattua tämä peli, ja minulla on näköjään hauskaa tämänkin teknologiademon kanssa, mutta sääliksi käy että Kickstarter -kampanja ei saavuttanut sitä suosiota mitä olisin odottanut.

Nostoja