Next Car Gamen Kickstarter-kampanja peruutettiin, teknologiademoa jakeluun

Bugbear on jättänyt Kickstarterin taakseen Next Car Game -projektinsa kanssa rahasateen jäätyä turhan pieneksi. Jatkossa kehittäjät keskittyvät promoamaan ennakkotilauskampanjaansa.

22.11.2013 21:48

Bugbear Entertainmentin uusin peliprojekti Next Car Game ei ole keräämässä enää rahaa Kickstarterin kautta. Peli ilmaantui alkujaan rahoituspalveluun marraskuun ensimmäisenä päivänä pyrkimyksenään saada kehitystään varten kasaan 350 000 dollaria kuukaudessa, mutta onnistui kolmessa viikossa käärimään itselleen vain hieman vajaat 82 000.

Kampanjan peruutuksen myötä raha ei nyt ole vaihtamassa käsiä ollenkaan.

Kickstarter-yrityksen jäätyä suutariksi keskittyy Bugbear keräämään lisärahoitusta enää projektin kotisivujen kautta tehtävien ennakkotilausten avulla. Tehdäkseen ennakkotilauksesta nyt myös houkuttelevamman, jakelee Bugbear kaikille ennakkotilaajille tästä päivästä lähtien ilmaiseksi Next Car Gamen pelattavaa teknologiademoa, josta saa hieman esimakua oheisesta videosta.

Bugbear on luvannut, että Next Car Game tulee näkemään päivänvalon tapahtui sen ennakkotilausten ja Kickstarter-kampanjan kanssa mitä tahansa. Pelitalo onkin käyttänyt FlatOut-henkiseen tuotokseensa miljoonan dollarin edestä omaa rahaansa ja työstänyt sitä näin ollen jo kiivaasti pc:lle.

Lähde: Bugbear

Lisää luettavaa