Bugbear Entertainmentin kehityksessä oleva romurallipeli Next Car Game on nyt saatavilla varhaisessa muodossaan Steamin Early Access -osastolta. Aiemmin peliä on voinut ennakkotilata sen omilta kotisivuilta, mikä on myös viime joulukuusta asti oikeuttanut pääsyn pelin keskeneräiseen versioon.

Steamissa peliä kaupitellaan kahden erilaisen paketin voimin. Perussetistä saa maksaa 23 euroa, jolloin käsiinsä saa pelin uusimman version aina kun sellainen on vain saatavilla. Digital Deluxe Edition vuorostaan tarjoaa kaupan päälle lisäksi erikoisauton, taustakuvia, pelin ääniraidan ja myöhemmin julkistettavia lisäherkkuja.

Kirjoitushetkellä Next Car Gamessa pelaamaan päästään kahta autoa ja kolmea rataa. Niillä leikkimään pääsee kaikkiaan vielä myös kahdessa pelimuodossa. Myös pelin teknologiademo kuuluu diiliin.

Next Car Gamen olemassaolosta on tiedetty pian vuoden verran ja rahaa sen kehitykseen on kerätty aina loppukesästä saakka. Ennakkotilausten ohella pelille yritettiin hankkia rahoitusta Kickstarterin kautta, mutta tämä ei ottanut onnistuakseen. Ennakkotilauksien suhteen epäonnea ei ole niinkään kuitenkaan ilmassa, sillä varsinkin viime jouluna pelaajat selvästi innostuivat tukemaan suomalaispelin kehitystä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa