EA on liittynyt Ubisoftin seuraan povaamaan lohkoketjuista seuraavaa suurta trendiä pelialalla.

EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilsonin mukaan lohkoketjuteknologiat ja NFT:t ovat pelialan tulevaisuus. Yhtiön tuloskatsauksen yhteydessä asiaa kommentoinut Wilson kertoi keräiltävän digitaalisen sisällön olevan merkittävässä roolissa yhtiön tulevissa peleissä. Vielä tässä vaiheessa on kuitenkin varhaista sanoa, milloin teknologian hyödyntäminen yleistyy.

– Vaikka on vielä varhaista sanoa mitä tulevaisuudessa tapahtuu, olemme hyvässä asemassa ja meidän tulisi pyrkiä ajattelemaan innovatiivisesti ja luovasti mennessämme eteenpäin, Wilson kommentoi.

Vaikka yhtiö ei vielä hyödynnäkään teknologiaa peleissään, on EA jo varautumassa tulevaisuuteen. Esimerkiksi viimeaikaisissa työpaikkailmoituksissaan yhtiö kertoo havittelevansa uusia liiketoimintamahdollisuuksia lohkoketjujen ja NFT:iden hyödyntämisestä.

Myös toinen suuri pelialan toimija, Ubisoft, kertoi viime viikolla tulosjulkistuksensa yhteydessä lohkoketjuteknologian olevan merkittävässä roolissa pelialan tulevaisuudessa. Ubisoft on ainakin julkisuudessa myös EA:ta pidemmällä valmisteluissaan, sillä yhtiö kertoi esimerkiksi olevansa yksi Blockchain Game Alliancen perustajajäsenistä.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa