NHL 07:sta demo näillä hetkillä / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 07:sta demo näillä hetkillä

23.08.2006 // Kirjoittanut: LassiK
5

EA julkaisee tulevasta NHL 07 -kiekkopelistä demon Xbox 360 Marketplacelle. Tekijät ehtivät jo uutisoida pelin kotisivulla, että "NHL 07 on aivan kulman takana - mutta miksi odottaa? Xbox 360:n pelattava demo on ladattavissa Marketplacelta juuri nyt!". Demoa ei kuitenkaan vielä aamulla löytynyt ladattavien demojen listalta ja EA häivytti uutisen sivuiltaan vähin äänin.

Todennäköisenä syynä pidetään Texas Hold'em -Live Arcade -pelin julkaisua. Pokeri on ladattavissa tästä aamusta perjantaiaamuun täysin ilmaiseksi. Mikäli pelin ehtii ladata, täysversiota saa pelata jatkossakin omalla Xboxillaan, vaikka muuten pokeri muuttuukin maksulliseksi. Arvioiden mukaan Microsoft haluaisi säästää kaistaa Live Arcade -lataajille.

NHL 07:n demossa lauotaan rangaistuslaukauksia Carolinan ja Edmontonin välillä. Tarkoituksena on, että pelaajat pääsevät tutustumaan uuteen ohjausjärjestelmään, jossa pelaaja käyttää oikeaa analogitikkua sekä laukauksiin että harhautuksiin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mael Duin kuva
Mael Duin

Kiitos 2kx sarjan, minun ei enää ikinä tarvitse koskea tähän rupuseen EA:n NHL-sarjaan. Vaikka kuinka ihmiset sanoisivat että "kyllä se on parantunut!", en vain voi luottaa. Sain nimittäin kuulla samaa silloin kun NHL-pelisarjaan liitettiin "hauskat" selostukset.

Käyttäjän NviperO kuva
NviperO

Ikävää, jos on pelkät rangaistuslaukaukset demossa kun pelin itseäni epäilyttävin kohta eli tekoäly ei joudu silloin testiin ollenkaan...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämän vuoden EA:n NHL vaikuttaa jopa paremmalta kuin 2k7. Uusi kahden tatin ohjaussysteemi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jes!! Mahtavaaaaaa!!!!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

NviperO sanoi hyvin, mutta parempi tämäkin kuin ei mitään.

Nostoja