NHL 14:n Live the Life -pelitila värittää virtuaalilätkää elämäsimulaatiolla

NHL 14:n elämäsimulaatiomaisesta Live a Life -tilasta on jaettu joukko yksityiskohtia sekä julkaistu myös tuore traileri.

8.8.2013 06:45

NHL 14:n myötä Electronic Arts pyrkii kehittämään eteenpäin jääkiekkosarjansa suosittua Be a Pro -pelitilaa. Yksittäisen jääkiekkopelaajan ryysyistä rikkauksiin kulkeviin luistimiin päästävä kokonaisuus on uusimmassa osassa saanut tällä kertaa enemmän elämäsimulaatiomaisempia piirteitä ja näin muuntanut samalla nimensä Live the Lifeksi.

Live the Life alkaa edeltäjiensä tapaan oman hahmon luomisella, minkä jälkeen luonnollisesti merkittävä osa peliajasta vietetään kaukalossa. Otteluiden väleissä tällä kertaa luvassa on kuitenkin lisätekemistä, sillä pelaajalle kohdistetaan tuolloin sekä haastatteluja että myös satunnaisia erikoistapahtumia, joihin reagoida.

Sekä otteluiden pelaaminen, haastatteluihin vastaaminen että esimerkiksi pelikavereiden baarikutsuihin reagointi vaikuttavat kukin tavallaan pelihahmon uraan ja sen kehitykseen. Menestystä ja päätöksiä mitataan varsinkin useilla mittareilla, jotka kuvaavat pelaajan suhdetta sekä joukkueen johtoon, faneihin, perheeseen että joukkuetovereihin. Ne muovaavat esimerkiksi pelaajan merkitystä joukkueessa kuin myös tämän kykyjä ja jaksamista.

Pelitilaa havainnollistavan trailerin löytää ohesta. Yksityiskohtaisemmin siitä voi lukea lisäksi EA Sportsin NHL 14 -blogista.

NHL 14 saadaan Suomessa Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle syyskuun 12. päivä.

Lisää luettavaa