NHL 15 saamassa läjän ilmaista lisäsisältöä / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 15 saamassa läjän ilmaista lisäsisältöä

8.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

EA Sportsin lätkäpeli NHL 15 näkee julkaisunsa tämän viikon torstaina, mutta ei kuitenkaan vielä aivan äärimmäisessä muodossaan. Tarkoituksena Electronic Artsilla on nimittäin tulevien kuukausien aikana julkaista pelin Xbox One- ja PlayStation 4 -versioon hieman ilmaista lisäsisältöä.

Jo kuluvan kuun aikana EA suunnittelee laajentavansa peliä Playoff-pelitilalla. Siinä pelaajat voivat muodostaa omia 16 joukkueesta koostuvia offline-turnauksia, joihin osanottajia pääsee valitsemaan pelin kaikkien liigajoukkueiden joukosta.

Myös muutamia pienempiäkin lisiä saadaan peliin vielä syyskuun aikana. Päivityksen avulla NHL 15:een tuodaan niin joka ottelun jälkeen näytettävä kolme parasta pelaajaa listaava 3 Stars -näkymä kuin myös Be A Pro -tilassa palautteita pelaamisesta antavat valmentajat. Myös Hockey Ultimate Teamin käyttöliittymä kohenee samalla.

Lokakuussa vuorostaan NHL 15:een on odotettavissa nettipelitila, jossa jokainen jäällä oleva kenttäpelaaja voi olla aina yksittäisen oikean ihmisen ohjattavissa. Mukaan peliin tuodaan lokakuussa myös tuore GM Draft -osuus, joka simuloi NHL:n varaustilaisuuksien draamaa virtuaalisessa muodossa.

Ilmaisen lisäsisällön tuominen uusimpaan Änäriin voi hyvinkin olla vielä varsin tärkeä veto EA:lta. Jo ennen NHL 15:n virallista julkaisua pelin uuden sukupolven versioiden sisältö on puhuttanut laajalti, sillä tällä hetkellä näyttää siltä, että pelistä uupuisi tänä vuonna läjä erilaisia NHL-sarjalle tuttuja ominaisuuksia.

PlayStation 4:n ja Xbox Onen ohella NHL 15 julkaistaan syyskuun 11. päivä myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Lähde: EA Sports Forums

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ne kuuli palauteryöpyn niin nyt niitten on pakko.

Käyttäjän Tek0ne kuva
Tek0ne

Vielä kun saisivat Be A Pro:hon mahdollisuuden simuloida seuraavaan vaihtoon, niin sitä vois jopa pelata.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Ehkä ens vuonna tai parin vuoden päästä vois hommata jos sit ois kaikki moodit ja ominaisuudet mukana.

Käyttäjän Dissect1on kuva
Dissect1on

Ei ole ennenkään sahalla korjattu vuotavaa ämpäriä. Toivottavasti 2k games näkisi tilaisuuden hyökätä takaisin NHL pelien kilpaan. Onhan tämä pelkkää isoa vitsiä jo EA:n puolelta. Markkinoille laitetaan puolivalmis tekele. Toivottavasti sarjan fanit laittavat "Put your money where your mouth is" eivätkä ostaisi kyseistä peliä juuri ollenkaan. Se uudemman version polte on vaan niin kova. Olen ollut siinä tilanteessa monesti itsekin. Nyt vaaditaan kovaa luonnettaa olla ostamatta tämän vuoden änäriä. Henkilökohtaisesti minulle oli tämä peli tulossa vielä toissapäivänä ennakkotilauksena. Ei tule enää. Voinhan pelata vuoden vielä NHL 14:ta. Selvä ongelmahan on tiedossa vaikka sitä monet eivät halua myöntää. HUT ja FUT pilaavat pelisarjat. Devaajat eivät keskity enää kehittämään pelejään tarpeeksi. Hehkutetaan fysiikka moottoreita ja uusia liikkuvia kulmalippuja eikä keskitytä enää parantamaan muita pelimuotoja. Koska rahalla pelibisnes pyörii ja HUT ja FUT tuovat varmasti miljoonia heille. Miksi lopettaa, kun sikariin saadaan pituutta joka vuosi lisää ja lisää.

Käyttäjän Finntastico_72 kuva
Finntastico_72

Täyttä kuraa. Aivan täysin buginen paska muutoinkin. HUT 2 matsia 2 voittoa. Tosin ilmoittaa että olisin hävinnyt toisen. EI kimppapeliä netissä ennen kuin ehkä sitten lokakuun päivityksessä niin älkää ostako ainakaan ennen lokakuuta. Jos silloinkaan moista paskaa. Mitään oikeastaan muuta ole parantunut kuin grafiikka PS4:a ja miten kiekko pomppii. Muuten huonontunut puhumattakaan että palvelinyhteys EA:e katkeilee ainakin mulla vähän väliä. Ja tuollaisesta kurasta ei kannata maksaa. Todellakin kun olisi kilpaileva valmistaja niin EA:n tuottama ongelmajäte jäisi hyllyyn.