NHL 15:n ominaisuuksia karsittiin edelleen, fanipalaute on tylyä luettavaa / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 15:n ominaisuuksia karsittiin edelleen, fanipalaute on tylyä luettavaa

5.09.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
16

EA Access -palvelun pohjois-amerikkalaiset tilaajat ovat päässeet käsiksi NHL 15:een ennen pelin julkaisua, eikä heillä ole palautteen perusteella hyviä uutisia kiekkopeliä odottaville.

Operation Sports -keskustelupalstalla jaetun palautteen mukaan pelin uuden konsolisukupolven versio on peruspelattavuudeltaan varsin mallikas. Fanit ovat kuitenkin käärmeissään, sillä kuuden tunnin kokeiluversion perusteella NHL 15:stä puuttuu iso liuta sarjan aiemmista julkaisuista tuttuja toimintoja.

NHL 15:n PS4- ja Xbox One -versioiden kerrottiin jo aikaisemmin jäävän vaille GM Connected- ja EASHL-pelimuotoja rajallisen kehitysajan vuoksi. Pelin Xbox One -versiota kokeilemaan päässeiden pelaajien mukaan joukosta puuttuu kuitenkin myös paljon muutakin. Uuden sukupolven konsolipelaajat eivät voi esimerkiksi luoda omia joukkueitaan tai pelikuvioitaan eivätkä muokata kaikkien joukkueiden tekoälyä tai yksittäisten pelaajien ominaisuuksia.

Poissaolollaan loistavat myös otteluiden tähtipelaajien valinta, mahdollisuus varata pelaajia Be a GM -pelimuodossa sekä mahdollisuus simuloida pelitilanne seuraavaan vaihtoon Be a Pro -pelitilassa. Myös NHL 15:n Ultimate Team -pelimuodon toimintoja on rajoitettu, sillä tarjolla ei ole lainkaan turnauksia.

Pelaajien tulikivenkatkuista palautetta voi lukea mm. Operation Sports -keskustelupalstalla. Electronic Arts ei ole toistaiseksi kommentoinut raportteja.

NHL 15 julkaistaan Euroopassa ensi viikolla, 11. syyskuuta.

Lähde: Operation Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Aika isoja ja tärkeitä juttuja karsittu.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Suoraan sanoen törkeää.

Käyttäjän ghjkl kuva
ghjkl

Ensi vuonna hypetetään sitten uusia ominaisuuksia oikein kunnolla.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No ei tarvi tänäkään vuonna hommata.

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Puutteet ovat melkoisen isoja, joten pitää odottaa mitä EA kommentoi. Voi olla, että tuo EA Access -versio on itsessään jotenkin riisuttu. Eihän monia noista nyt voi jättää pois vaikka mikä olisi.

Käyttäjän juzmo kuva
juzmo

Kyllähän tosta 25€ voisi maksaa noinkin keskeneräisenä!

Käyttäjän FinHero kuva
FinHero

EA ei ole tehnyt änäreihin isoja muutoksia sitten NHL 13 jälkeen. Samaa ripulia. En osta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tähtipelaajien valinta ja kaikki Be A GM-tilan karsitut ominaisuudet on pitkä miinus, muuten ei voisi vähempää kiinnostaa, kun se on kuitenkin ainut moodi mitä pelaan. Pääasia että itse jääkiekon pelaaminen on hauskaa. Selvähän se, että nämä ekat versiot on raakileita. Sama juttu UFC:n kanssa, raakile, mutta itse matsien pelaaminen on hauskaa.

Käyttäjän coldcooler kuva
coldcooler

En edes muista millon viimeksi oon ostanu jonkun änärin, en oikein ymmärrä suomessa tätä jokavuotista vouhotusta kyseisestä pelistä. Jääkiekossa ei siis mitään vikaa ole ja mielelläni sitä seuraan, mutta peli ei tuo mulle viihdearvoa ollenkaan. Hienoa toki, jos joku näistä nauttii, mutta ihmeellistä miten jotkut jaksaa tahkota näitä joka vuosi kymmeniä tunteja.

Käyttäjän Blastyk kuva
Blastyk

Eipä tämä nyt varsinaisesti yllätä, kun ei NHL:t myy vuosittain kuin joku 800-1M kpl. Resurssien tuhlaustahan se olisi kehittää ominaisuuksia peliin, jota ei kukaan pelaa.

Nostoja