NHL 16 saa oman beetatestinsä – näin pääset mukaan / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 16 saa oman beetatestinsä – näin pääset mukaan

22.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

EA Sports on aikeissa järjestää heinä-elokuun vaihteessa beetatestin NHL 16:sta. Viikon pituinen testaus on starttaamassa heinäkuun 30. päivä ja se tulee keskittymään pelin moninpelattavaan EA Sports Hockey League -pelitilaan.

Beetaan on mahdollista päästä mukaan NHL 15:n omistamalla. Pelin joko Xbox Onelle tai PlayStation 4:lle hankkineet voivat ladata beetan heinäkuun 30. päivä suoraan viimevuotisen Änärin päävalikoihin ilmestyvän uuden NHL 16 -paneelin kautta. Jos NHL 15:n omistaa sen sijaan joko PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle, voi beetasta kiinnostunut ilmaista mielenkiintonsa testaamisesta kohtaan EA:n kotisivujen kautta heinäkuun 25. päivään asti.

EA:n mukaan beetan tiedostokoko tulee olemaan noin viiden gigatavun kokoinen. Julkaisija huomauttaa, ettei testauksessa oleva EASHL-tila sisällä minkäänlaista hahmonkehitystä, joskin omaa pelaajaa pääsee kyllä siinä jo kustomoimaan. Mielessä kannattaa tosin vain pitää, ettei beetassa keräämiään tilastoja voi siirtää pääpeliin.

Kerrallaan EASHL-tilan otteluiden kerrotaan tukevan 2-6 pelaajaa per joukkue.

Varsinainen NHL 16:n täysversio on saapumassa Suomessa 17. syyskuuta niin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle EA on vuorostaan tuomassa tänä vuonna NHL Legacy Editionin, joka viime vuoden peliin nähden lähinnä enää vain päivittää pelaaja- ja joukkuetiedot tähän päivään.

Lähde: EA Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kaipa sitä koittaa voi, olettaen että ei vaadi PS plussaa.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kaipa sitä koittaa voi, olettaen että ei vaadi PS plussaa.

Eikös kaikki nettipelit vaadi plussan? Ainoastaan ilmaispelit ja oman kuukausimaksun omaavat pelit ei vaadi plussaa.

Käyttäjän lateralpole kuva
lateralpole

On taatusti parempi kuin nhl15 ja pitäähän tuo betatestausaika käyttää hyväks. Ja ps4 ilman plussaa on kuin munkki ilman hilloa.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä snaketus

Kaipa sitä koittaa voi, olettaen että ei vaadi PS plussaa.

Onko sulla joku periaate tota Plussan maksullisuutta vastaan?