NHL 16 saa oman beetatestinsä – näin pääset mukaan

NHL 16:n beetatesti on tulossa. Jos hallusta voin löytyy NHL 15, on sinulla mahdollisuus osallistua mukaan.

22.7.2015 20:17

EA Sports on aikeissa järjestää heinä-elokuun vaihteessa beetatestin NHL 16:sta. Viikon pituinen testaus on starttaamassa heinäkuun 30. päivä ja se tulee keskittymään pelin moninpelattavaan EA Sports Hockey League -pelitilaan.

Beetaan on mahdollista päästä mukaan NHL 15:n omistamalla. Pelin joko Xbox Onelle tai PlayStation 4:lle hankkineet voivat ladata beetan heinäkuun 30. päivä suoraan viimevuotisen Änärin päävalikoihin ilmestyvän uuden NHL 16 -paneelin kautta. Jos NHL 15:n omistaa sen sijaan joko PlayStation 3:lle tai Xbox 360:lle, voi beetasta kiinnostunut ilmaista mielenkiintonsa testaamisesta kohtaan EA:n kotisivujen kautta heinäkuun 25. päivään asti.

EA:n mukaan beetan tiedostokoko tulee olemaan noin viiden gigatavun kokoinen. Julkaisija huomauttaa, ettei testauksessa oleva EASHL-tila sisällä minkäänlaista hahmonkehitystä, joskin omaa pelaajaa pääsee kyllä siinä jo kustomoimaan. Mielessä kannattaa tosin vain pitää, ettei beetassa keräämiään tilastoja voi siirtää pääpeliin.

Kerrallaan EASHL-tilan otteluiden kerrotaan tukevan 2-6 pelaajaa per joukkue.

Varsinainen NHL 16:n täysversio on saapumassa Suomessa 17. syyskuuta niin PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle EA on vuorostaan tuomassa tänä vuonna NHL Legacy Editionin, joka viime vuoden peliin nähden lähinnä enää vain päivittää pelaaja- ja joukkuetiedot tähän päivään.

Lähde: EA Sports

Lisää luettavaa