EA Sports on paljastanut NHL 19 -jääkiekkopelin.

Viime yönä julkistustrailerin kera esitelty NHL 19 on verkkopelipainotteinen jääkiekkokokemus. EA Vancouverin mukaan NHL 19:n verkkopelin tavoitteena on tarjota pelattavaa vähän jokaiselle. Verkkopelin ytimessä on World of CHEL -verkkokeskus, josta päästään pelaamaan niin aiempien vuosien suosittua EASHL-pelitilaa sekä helpommin lähestyttäviä kiekkopelimuotoja. Mukana ovat niin nopeatempoinen NHL Threes kuin uusi pipolätkäpelimuotokin NHL Ones, jossa kolme pelaajaa pelaavat toisiaan vastaan.

NHL 19:n pelaajat pääsevät luomaan World of CHELissä oman hahmonsa johonkin kahdestatoista hyökkäys- tai puolustusluokasta. Hahmolle voi ansaita kokemuspisteitä ja palkintoja kaikkia pelimuotoja pelaamalla, mutta etenkin NHL Onesissa keskiössä ovat kosmeettiset varusteet.

Pelillisesti NHL 19 hyödyntää Fifa 18:ssa käytettyä Real Player Motion -teknologiaa, jonka luvataan parantavan pelin luistelutuntumaa. Uuden teknologian avulla pelaajien kerrotaan siirtyvän sujuvammin animaatioiden välillä, jonka lisäksi eri tyyliset pelaajat luistelevat eri tavoilla.

NHL 19 julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 14. syyskuuta.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa