NHL 19 paljastettiin - luvassa pipolätkää ja verkkopeliä / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 19 paljastettiin - luvassa pipolätkää ja verkkopeliä

21.06.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
8

EA Sports on paljastanut NHL 19 -jääkiekkopelin.

Viime yönä julkistustrailerin kera esitelty NHL 19 on verkkopelipainotteinen jääkiekkokokemus. EA Vancouverin mukaan NHL 19:n verkkopelin tavoitteena on tarjota pelattavaa vähän jokaiselle. Verkkopelin ytimessä on World of CHEL -verkkokeskus, josta päästään pelaamaan niin aiempien vuosien suosittua EASHL-pelitilaa sekä helpommin lähestyttäviä kiekkopelimuotoja. Mukana ovat niin nopeatempoinen NHL Threes kuin uusi pipolätkäpelimuotokin NHL Ones, jossa kolme pelaajaa pelaavat toisiaan vastaan.

NHL 19:n pelaajat pääsevät luomaan World of CHELissä oman hahmonsa johonkin kahdestatoista hyökkäys- tai puolustusluokasta. Hahmolle voi ansaita kokemuspisteitä ja palkintoja kaikkia pelimuotoja pelaamalla, mutta etenkin NHL Onesissa keskiössä ovat kosmeettiset varusteet.

Pelillisesti NHL 19 hyödyntää Fifa 18:ssa käytettyä Real Player Motion -teknologiaa, jonka luvataan parantavan pelin luistelutuntumaa. Uuden teknologian avulla pelaajien kerrotaan siirtyvän sujuvammin animaatioiden välillä, jonka lisäksi eri tyyliset pelaajat luistelevat eri tavoilla.

NHL 19 julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 14. syyskuuta.

Lähde: Polygon

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Täydellistä pelaajien päälle kusemista julkaista peli vanhalla pelimoottorilla. Häpeä EA. Toivottavasti joku muu alkaisi tekemään lätkäpelejä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Mutta ei uutta engineä, mikä yllätys.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Snaketukselle legitti kysymys: Miksei näitä tehdä enää PClle? Googlettelin asiasta ja sain vain jengin mutuilua ja veikkailua aiheesta mutta ilmeisesti EA ei oo antanu mitään tyhjentävää vastausta asiaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus kribmeister

Snaketukselle legitti kysymys: Miksei näitä tehdä enää PClle? Googlettelin asiasta ja sain vain jengin mutuilua ja veikkailua aiheesta mutta ilmeisesti EA ei oo antanu mitään tyhjentävää vastausta asiaan.

Muistaakseni oli kyse huonoista myynneistä. Eli ihmiset latasi pelin aina laittomasti. Tämä oli juuri sitä aikakautta, kun julkaisijat kusivat pc:n päälle urakalla.

Ei ihme, että waretti, kun EA julkaisi 08 ja 09 -pelit vielä last-gen (PS2) kuosissa pc:llä vaikka konsolit oli jo siirtynyt uuteen vuonna pelissä 08.

Peliä jopa markkinoitiin myös pc:lle konsoleiden uusilla grafiikoilla. Saatto olla hieman vittuuntuneita pc-pelaajia, jos menivät tuohon käpyyn, kun laatikosta paljastuikin edelleen se sama PS2-peli vsikka konsoleilla oli uusi peli jo toista vuotta.

Se että oli sitä molemmin puolin EA:n ja pelaajien muroihin kusemista. Yksi mikä saattoi myös vsikuttaav EA:n päätökseen olla julkaisematta änäriä enää pc:llä oli se, että pelaajat vsin modasivat uudet rosterit eli vuosipäivityksen edelliseen peliin. Eli siis loppujen lopuksi EA:lla varmaan lsskettiin, että pc-versiota ei ole kannattavas enää tehdä.

Toisaalta EA saa siitä syyttää itseään ja toisaalta pelaajat itseään.

Käyttäjän zadfa kuva
zadfa

Juu, noin siinä kävi. Itsekin tuli silloin modattua NHL:ää. Modaus porukka oli aktiivista ja rosterit oli aika hyvin ajan tasalla. SM-liiga näytti SM-liigalta sekä myös oli Mestis ym. Joukkueet olivat oikean näköisiä mainoksineen ja osa pelaajista myös.

Kun huomioi sen että NHL:n resurssit on paljon pienemmät kuin noiden muiden EA:n urheilupelien, että nykyiselläkin pelimoottorilla kehittäminen on ollut varsin hidasta. Joten toivottavaa olisi että toisivat kerralla kunnolla tehdyn version kun päivittyy uuteen pelimoottoriin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Snaketuksella on ainakin näppiksen osto edessä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus zappah

Snaketuksella on ainakin näppiksen osto edessä.

Kirjoitin tuon puhelimella eikä ollut kauheasti aikaa oikolueskella.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

Ei Ei