NHL 21:n parhaat pelaajat listattiin – suomalaiset eivät unohtuneet tälläkään kertaa / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 21:n parhaat pelaajat listattiin – suomalaiset eivät unohtuneet tälläkään kertaa

9.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
NHL 21, NHL, EA Sports, Tuukka Rask, Aleksander barkoV, Sebastian Aho, Mikko Rantanen, urheilu

EA Sports on valmistautunut jälleen uuden NHL-pelin julkaisuun julkistamalla pelinsä korkeimmalle rankatut virtuaalipelaajat. Tänä vuonna pelaajien parhautta esiteltiin niin yleisellä top 50 -listalla niin kuin myös erottelemalla erikseen vielä eri pelipaikkojen kärkikymmeniköt.

NHL 21:n parhaimmaksi pelaajaksi EA on nostanut jälleen kerran Edmonton Oilersin kanadalaissentteri Connor McDavidin, joka pitää paikkaa hallussaan yleistaitoluokituksella 95. Ensimmäinen suomalainen tulee listalla vastaan sijalla 20, jota pitää hallussaan Florida Panthersin Aleksander Barkov 90 pisteen yleisluokituksella. Viidenkymmenen kärjen muut suomalaoset ovat sijalta 22 löytyvä Mikko Rantanen (90), sijalla 25 oleva Tuukka Rask (90) ja sijalla 42 luisteleva Sebastian Aho (88).

Pelipaikkakohtaisesti Barkovin kerrotaan olevan pelin järjestyksessään kahdeksanneksi paras keskushyökkääjä. Rantanen puolestaan löytyy sijalta neljä oikeiden laitahyökkääjien joukosta, kun taas Rask on maalivahtilistalla sijalla kolme.

Kokonaisuudessaan top 50 -lista on luettavissa pelin kotisivuilta. Paikkakohtaiset kärkikymmeniköt voi katsastaa oheisista kuvista.

NHL 21 julkaistaan virallisesti Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle lokakuun 16. päivä. EA Play -palvelun kautta pelaamaan on ollut mahdollista päästä kuitenkin jo tällä viikolla.

NHL 21:n ennakkotilaajille EA tarjoaa kylkiäisenä NHL 94 Rewind -peliä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

On kyllä hienoa luettavaa/katsottavaa suomalaisten kannalta. Moni on kyllä ihmetellyt, miten voi olla mahdollista, ettei Heiskanen mahdu puolustajien kärkikymppiin.

Käyttäjän petsku kuva
petsku

Miksi nämä NHL-pelien uutisoinnit joka mediassa on tälläistä sensaatiohakuista uutisointia toisarvoisista asioista?
Kiinnostaisi enemmänkin kuulla pelien uusista ominaisuuksista jos todellisia uusia ominaisuuksia edes on.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami
Lainaus

Miksi nämä NHL-pelien uutisoinnit joka mediassa on tälläistä sensaatiohakuista uutisointia toisarvoisista asioista?
Kiinnostaisi enemmänkin kuulla pelien uusista ominaisuuksista jos todellisia uusia ominaisuuksia edes on.

Menikö sinulta ohi artikkeli "Ennakkotestissä NHL 21 – tänä vuonna lätkässä panostetaan tarinallisuuteen"? Molemman tyyppisille jutuille on varmasti kysyntää.

Nostoja