NHL 2K palasi virtuaalikaukaloihin uudessa muodossaan / Uutiset / pelaaja.fi

NHL 2K palasi virtuaalikaukaloihin uudessa muodossaan

27.10.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
NHL 2K palasi virtuaalikaukaloihin uudessa muodossaan

2K Sportsin NHL 2K -jääkiekkopelisarja on palannut virtuaalikaukaloihin yli neljän vuoden hiljaiselon jälkeen.

EA Sportsin NHL-pelisarjalle pitkään kampoihin laittanut NHL 2K ei kuitenkaan vielä kiristänyt hokkareiden nyörejä kotikonsoleilla, vaan tuore peli julkaistiin viikonlopun alla iOS- ja Android-mobiililaitteille. Alun perin jo lokakuun alussa ilmestyväksi uumoiltu mobiilipeli sisältää mm. usean kauden mittaisen urapelimuodon, 3 vs. 3 -verkkopelitilan sekä asynkronisen voittomaalikilpailun, jossa pelaajat voivat kisata verkkoyhteyden välityksellä omaan vapaaseen tahtiinsa.

Viimeksi Wiillä ja iPhonella vuonna 2010 tavatun NHL 2K:n paluu on tarjolla Google Playsta 7,65 euron ja App Storesta 6,99 euron hintaan. Käyttäjäarvioiden perusteella NHL 2K saattaa kuitenkin kärsiä ongelmista iPhone 6- ja Samsung Galaxy Tab 3 -laitteilla, joten kyseisten laitteiden käyttäjien kannattanee vielä odotella päivitystä ongelmiin.

Lähde: Joystiq

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sentään myös androidille, mutta se missä 2k lätkä olisi noussuut suosioon suureen olisi ollut pc:llä, eikä konsoleillakaan kilpailu EA Sportsille olisi pahitteeksi. Viimeksikin kun 2k yritti vähän kilpailla niin EA Sports aidosti panosti sarjaansa.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Tuntuvat valitsevan aina sen alustan, jolle löytyy eniten käyttäjiä. Niin, nimenomaan käyttäjiä, ei välttämättä eniten pelaajia tai muuten potenttiaalista asiakaskuntaa (eli niitä, jotka suostuvat maksamaan pelistä yli euron jos sitäkään). Mutta katsotaan miten tässä käy, ties vaikka menestyy ja täten saadaan isommillekin laitteilla. Ja hienoa, ettei selvästikään ole free-to-play.

Nostoja