Ni no Kuni -elokuva rantautui Netflixiin – Dragon Quest odottaa ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Ni no Kuni -elokuva rantautui Netflixiin – Dragon Quest odottaa ensi kuussa

18.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Ni No Kuni, NiNoKuni, Netflix, Dragon Quest, Dragon Quest: Your Story, elokuva

Netlix on saanut lupauksien mukaisesti uutta peliaiheista elokuvakatseltavaa sisuksiinsa. Suoratoistopalvelun tarjontaan liittyi tällä viikolla Level 5:n kiiteltyyn roolipelisarjaan pohjautuva Ni no Kuni, joka sai alun perin Japanissa ensi-iltansa viime elokuussa.

Leffa ei luo uudelleen yhdenkään aiemman Ni no Kuni -pelin tarinaa, vaan tarjoaa nähtäville kokonaan oman kertomuksensa. Myös uutukaisessa pohdiskellaan kuitenkin elämän ongelmia kahden eri maailman välillä matkustellen.

Toinen pelielokuva Dragon Quest: Your Story lähestyy sekin hiljalleen Netflixiä. Palvelun omien sivujen mukaan se tuodaan näytille 13. helmikuuta. Kyseinen pätkä perustaa pohjansa Dragon Quest V -peliin ja se sai Ni no Kunin tavoin ensi-iltansa Japanissa elokuussa.

Lähde: Netflix (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Ninokunin oli ihan jes leffa kokemus, sai jopa harkitsemaan pelin ostamista

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

DQV on yksi all-time suosikkipeleistä, joten odotan mielenkiinnolla leffaa, vaikka se(kään) ei ilmeisesti kauhean lämmintä vastaanottoa tainnut Japanissa saada. Ni No Kuni oli ihan katsottava, vaikkakin aika hölmö ja yllätyksetön tarinaltaan.

Ohimennen tuli näistä mieleen, että olisi kiva jos Netflix saisi kataloogiinsa myös vanhan 90-luvun alun Ys 1&2 -animen.

Nostoja