Ni no Kuni II ja Ace Combat 7 eivät jää PS4-yksinoikeuksiksi / Uutiset / pelaaja.fi

Ni no Kuni II ja Ace Combat 7 eivät jää PS4-yksinoikeuksiksi

26.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Bandai Namco on julkistanut uusia alustoja pelikaksikko Ace Combat 7: Skies Unknownille ja Ni no Kuni II: Revenant Kingdomille.

Aiemmin peleistä molemmat oli vahvistettu vain PlayStation 4:lle, mutta nyt molempien tiedetään saapuvan lisäksi vielä Windows-koneillekin. Ace Combat ei tyydy myöskään vielä vain tähän, sillä Namco on työstämässä siitä Xbox One -versiotakin.

Vielä tiedossa ei ole, onko Ace Combat 7 tukemassa pc:llä virtuaalitodellisuutta. Jo aiemmin Namco on vahvistanut, että PlayStation 4:llä peliä voi pelata PlayStation VR -laseilla.

Kummankin peleistä on kerrottu saapuvan ulos vielä tämän vuoden puolella. Kaksikosta Ace Combat on täysin Namcon oma projekti, kun taas Ni no Kunia työstää Level-5.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Jaahas. Nyt tuleekin sitten vaikea päätös, hommatakko Ni no Kuni PC:lle vaiko PS4:lle...

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Wow, en tosiaan odottanut että Ni No Kuni lähtisi PC:llekin, on niin konsolipeli. Mikäs siinä, toimii varmasti sielläkin. Ykkösosa vain pitää pelata (toistaiseksi ainakin) PS3:lla. Pieni uutinen, mutta hurja minulle, koska Ni No Kuni on ehdottomia PS3:n suosikkipelejäni.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Am To Us

Jaahas. Nyt tuleekin sitten vaikea päätös, hommatakko Ni no Kuni PC:lle vaiko PS4:lle...

Heti tuli itsellekin mieleen. Koska mitä todennäköisemmin haluan tämän hyvin mieluusti tietokoneelle, mutta samalla mietityttää koska bandai namcolla ollut jopa ääliömäisiä porttauksia ja level 5 ei pelejä tietokoneelle ole tehnyt. Voisi myös kuvitella olevan marginaalisesti parempi kokemus ohjaimella, jolloin saa sitten miettiä sitäkin että kuinka minimaalinen ohjaintuki tulee olemaan ja tuleeko tukemaan kaikkia ohjaimen toimintoja.

Eli katsotaanpas sitten julkaisun jälkeen uudellen miltä tilanne näyttää. Vaikka itsellä tilanne tulee olemaan valitseminen, niin hyvä uutinen niille joilla ei pleikkaria ole ollenkaan.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

hmm....jos pelkästään PS4 versio Ace Combatista tukee VR:ää, on vaihtoehtoja siis edelleenkin vain yksi.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Ääh, nämä paljastukset eivät paljon lämmitä - toivon niin suuresti peliä Switchille!

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Esittelin systerilleni alkuperäisen Ni no Kunin Pelaaja-lehdestä silloin aikoja sitten kun peli oli ennakko katsauksessa, hän tykästyi peliin ja lainasi sen minulta heti sen saavuttua, jatko-osa on hänen PS4 ostoslistallaan Tekken 7:n ohella. Hyvä juttu että tuo Ni no Kuni saapuu PC:lle, itse kun en vielä PS4:ää omista, näin peli tulee hommattua ja pelattua nopeammin, kun että odottaisin vielä seuraavat 5 vuotta Pro-konsoli hinnan putoamista sopivalle tasolle.

Käyttäjän Celoril kuva
Celoril

Alkuperäinen Ni no Kuni on varsinainen valopilkku, eivätkä odotukset jatko-osaa kohtaan ole ainakaan vähäisemmät. Erikoisversion mukana tullut Wizard´s Companion-kirja on huikeimpia oheismateriaaleja, joita pelien mukana on julkaistu. Todella hienoa, että entistä laajempi pelaajakunta pääsee Ni no Kunin maailmaan.