Nickelodeon ja Frederator Studios ovat ryhtyneet työstämään kuuluisaan pelilisenssiin perustuvaa animaatiosarjaa. Jälkimmäisen perustaja Fred Seibert jutusteli aiheen tiimoilta Nick Animation -podcast-lähetyksessä.

Valitettavasti Seibert ei toistaiseksi suostu kertomaan, minkä pelin pohjalta animaatiota on ryhdytty kehittelemään. Sen verran mies paljastaa, että kyseessä olisi yksi maailman kuuluisimmista videopeleistä viimeisen 30 vuoden ajalta. Studiolla on mitä ilmeisimmin ollut mahdollisuus aloittaa projekti jo pidemmän aikaa, mutta homma ei ole syystä tai toisesta ottanut tuulta purjeisiinsa. Frederator Studios tunnetaan esimerkiksi Cartoon Network -kanavalla pyörivästä Adventure Time -sarjasta. Myös Double Finen Costume Quest -seikkailuun pohjautuva lyhytelokuva on studion käsialaa.

Peleihin pohjautuvat sarjat ovat eläneet viime aikoina selkeää nousukautta esimerkiksi Skylanders Academyn, Sonic Boomin ja Pac-Man and the Ghostly Adventuresin kaltaisten tuotosten myötä. Myös ikoninen Mega Man on saamassa ensi vuonna ikioman animaatiosarjansa.

Lähde: Destructoid

Lisää luettavaa