Nidhogg 2 laittaa miekkamestarit koville elokuussa – mutta miksi jatko-osa näyttää näinkin erilaiselta? / Uutiset / pelaaja.fi

Nidhogg 2 laittaa miekkamestarit koville elokuussa – mutta miksi jatko-osa näyttää näinkin erilaiselta?

15.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Miekkailupeli Nidhogg 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Windows- sekä Mac-koneille 15. elokuuta, indiekehittäjä Messhof on paljastanut.

Vahvistus julkaisupäivälle saantiin ensin PlayStation Blog -sivustolla, jolla Nidhogg 2:n luova vetäjä Mark Essen taustoitti hieman myös pelin tuoretta ulkoasua. Essenin mukaan alkuperäisen pelin hyvin simppeli tyyli syntyi lähinnä, koska se mahdollisti pelin toimintojen hienosäädön vielä myöhäisessäkin vaiheessa kehitystä ilman pelkoa siitä, että animaatioita tarvitsi tehdä hirveällä työllä uudelleen. Kyseessä ei ollut siis varsinaisesti muuten kuin käytännöllisyyden kautta syntynyt ratkaisu.

Nidhogg 2:n kehityksen kohdalla Essen oli ehtinyt tutustua 2D-animaatio-ohjelmiin, jotka mahdollistivat erillisten raajojen yksittäisten animoinnin. Tämä luonnollisesti mahdollisti yksityiskohtaisemman grafiikan luomisen, mikä Messhofilla nähtiin tilaisuutena, jonka ohittaminen olisi tuntunut hölmöltä.

Pikaisen silmäyksen Nidhogg 2:n ulkoasuun voi ottaa esimerkiksi pelin vanhalla julkistustrailerilla.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Huvittavan näköisiä hahmoja. Tulee Simpsonit ja erityisesti Homer mieleen. No, muutoin tämä on toki selvästi parempi kuin se tikku-grafiikka vaikka sekin ihan toimiva toki oli.