NieR Automata on yksi seuraavista uuden niin sanotun GOTY-version saavista peleistä. Square Enix vahvisti tällä viikolla NieR: Automata – Game of the YoRHa Editionin, jonka julkaisu tapahtuu Steamissa ja PlayStation 4:llä helmikuun 26. päivä.

Tuttuun tapaan myös NieRin GOTY-setti pakkaa valmiiksi yhteen niin alkuperäisen pääpelin kuin siihen myöhemmin julkaistun 3C3C1D119440927-lisäsisällön. Pienenä ekstrana sisuksiin on isketty myös uusia ulkoasuja podeille, Machine Mask -lisätarvike, tuore Grimoire Weiss -podimalli ja hieman alustakohtaisia lisukkeita. PS4:lle tarjotaan niin avatereja, paria yksinoikeusulkoasua podeille sekä dynaamista teemaa. Pc:llä tarjolla on kaksi taustakuvaa ja Valve-teemainen lisätarvike.

PS4-versiosta on luvassa niin fyysinen kuin digitaalinen versio. Oletushinnaksi sille on annettu noin 40 euroa.

Hieman ennen Game of the YoRHa Editionin julkistusta Square Enix vahvisti lisäksi, että kaiken kaikkiaan NieR: Automataa on toimitettu maailmalle tähän mennessä 3,5 miljoonaa kappaletta. Pelin isähahmo Yoko Tarolta on pyydetty myös kommenttia uuden version julkistuksesta, minkä tulos on nähtävissä alta.

PS4:n ja pc:n lisäksi NieR: Automata ilmestyi kesällä viimein myös Xbox Onelle. Kyseinen versio on kantanut nimeä Become as Gods Edition.

Lähde: NieR:Automata (Twitter)

Lisää luettavaa