NieR: Automata on pian osa Final Fantasy XIV:ää – tuttuja säveliä kuultavissa jo trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

NieR: Automata on pian osa Final Fantasy XIV:ää – tuttuja säveliä kuultavissa jo trailerilla

20.10.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Nier: Automata, Nier, Final Fantasy XIV, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, MMO, final fantasy

Final Fantasy XIV: Shadowbringersin seuraava suuri sisältöpäivitys Vows of Virtue, Deeds of Cruelty ilmestyy 29. lokakuuta. 

Päivitykseen pakataan taas iso satsi uutta tehtävää tuoreiden luolastojen, tehtävien ja jopa ominaisuuksien muodossa. Yksi huomattavin näistä on NieR: Automatan mukaan muovattu Raid-luolasto, joka ei ole tehty vain etäisesti kulttipeliä mukaillen, vaan sitä ovat olleet peräti mukana luomassa pelistä vetovastuussa aikoinaan olleet Yoko Taro ja Yosuke Saito.

Päivityksellä Final Fantasy XIV:ään jo tovin aikaa lupailtu New Game+ -pelitila liittyy myös osaksi peliä. Sillä pelin aiempien päätehtäviä pääsee elämään uudelleen välinäytöksien ilman uuden hahmon luomista. Mukaan ujutetaan päivityksellä niin Heavenswardin, Stormbloodin kuin Shadowbringersin pääskenaariot.

Uutta sisältöä on hehkutettu näin ennalta trailerin muodossa.

Lähde: Final Fantasy XIV (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Tiukka toi trailerilla soiva The Weight of the World -sovitus.

Final Fantasy XIV on aina kiinnostanut näin vanhana FF-fanina, mutta MMO-pelin aloittaminen olisi ainakin omalla kohdallani täysi sosiaalinen itsemurha ajankäytön kannalta. Tästä syystä kynnys edes pelin kokeiluun on todella korkea, vaikka peli onkin ilmeisen kehuttu.