NieR Replicant ver.1.22474487139... päivättiin pelikuvan kera – NieR Re[in]carnation vahvistui länteen / Uutiset / pelaaja.fi

NieR Replicant ver.1.22474487139... päivättiin pelikuvan kera – NieR Re[in]carnation vahvistui länteen

24.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
NieR Replicant ver.1.22474487139..., Nier, Nier Replicant, square enix, Yoko Taro, julkaisupäivä

Toimintaroolipelisarja NieRin ensimmäisen osan uusiva NieR Replicant ver.1.22474487139... on päivätty.  PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle tuotava peli nähdään lännessä 23. huhtikuuta, mikä on päivän verran Japania myöhemmin.

Päiväys vahvistui osana Square Enixin tuoretta Tokyo Game Show -verkkolähetystä, jonka myötä pelistä saatiin niin oheinen tuore traileri kuin ensimmäinen silmäys pelikuvaakin. Pelikuvan myötä uuden version uudistukset alkavatkin käydä selvimmiksi, sillä terävämmän ulkoasun ohella pelattavuutta on sujuvoitettu niin jouhevimmilla animaatioilla kuin yleisesti sulavammilla hyökkäyksillä.

Pelikuvaosuuden löytää verkkolähetyksen arkistoidusta versiosta noin kohdasta 21:02.

Lähetyksessä vahvistettiin lisäksi, että  mobiiliroolipeli NieR Re[in]carnation saadaan sekin vielä länsimaihin. Ohessa siitäkin on tarjolla tuore video.

Mitä tulee kolmen vuoden takaiseen NieR: Automataan, on sen digimyyntien ja toimitusten vahvistettu kohonneen nyt 4,85 miljoonaan kappaleeseen. Seuraavat kaksi viikkoa peliä myydään latauskaupoissa myös vielä noin 50 prosentin alennuksella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Yllättävän myöhään tulee muttei ole hoppu. Yonah'n isällä on aina paikka sydämessäni mutta kiinnostavaa päästä myös näkemään isoveljen vinkkelistä tarina. Oikeuttaa tarpeeksi ostamaan pelin uudelleen. Olisivat voineet laittaa asetuksen, että voi valita päähenkilön näistä kahdesta.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Toivoin, että olisi saatu vielä tämän vuoden puolella, mutta eipä tuon niin väliksi. Vaikuttaa varsin pätevältä päivitykseltä alkuperäiseen verrattuna. Toivottavasti vain PC-versio on kondiksessa heti julkaisussa. :P

Yoshidan kansitaide on upea, kuten odottaa saattaa.