NieR-sarjan sulosoinnut liittyivät Spotifyn tarjontaan / Uutiset / pelaaja.fi

NieR-sarjan sulosoinnut liittyivät Spotifyn tarjontaan

13.01.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Nier, Nier Automata, Gestalt, Replicant, suoratoisto, striimaus, Spofity, Square Enix,

Square Enix kumppaneineen on jatkanut peliensä musiikkitarjonnan laajempaa tuomista suoratoistopalveluihin. Viimeisin lisäyksiin lukeutuu NieR-sarjan erilaiset ääniraidat, jotka ovat löytäneet tiensä esimerkiksi Spotifyn sisuksiin.

Lisätyt albumit ovat NieR: Automatan ja alkuperäisten NieR Gestalt/Replicant-seikkailujen ääniraidat sekä muutama näihin pohjautuva erilainen kokoelma. Näitä ovat ainakin NieR: Automata Arranged & Unreleased TracksNieR Gestalt & Replicant 15 Nightmares & Arrange TracksPiano Collections NieR: Automata ja Piano Collections Nier Gestalt & Replicant.

Aiemmin Squarelta on saatu suoratoistopalveluihin myös läjäpäin musiikkia varsinkin Final Fantasy -sarjaan ja Chrono Triggeriin liittyen. Ylipäätänsä virallisesta pelimusiikista kiinnostuneille Spotifyn ja Apple Musicin kaltaiset palvelut ovat tarjonneet jo tovin aikaa ihan omaa genreportaaliaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Ekan Nierin ost on niin ilmiömäisen hyvä että ostin albumi cd:n aikaa sitten. Hyvä että pääsee ehkä näin suurempaan levikkiin ja tietoisuuteen. Jos kehtaisin maksaa spotifyn käytöstä kuuntelisin heti nuo uudet kokoelmat. Toivottavasti tuubistakin löytyvät.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Wooo! Tätä on odotettu. Automatan OST on melko tulinen!

Nostoja